fbpx
Галина Дензел в Института по Ресторативно движение
Галина Дензел в Института по Ресторативно движение

   Организираме провеждането на втори семинар по Ресторативно движение™ в гр. Несебър. Този път, водещата Галина Дензел ще проведе занятията лично, а програмата й позволява да направи и персонални консултации. Семинарът се състои от две занимания на датите:

  • 19.09.2014 г. (петък), 18:00 – 20:0 ч.
  • 20.09.2014 г. (събота), от 16:30 ч.

   Първото занятие ще се проведе на северното игрище на градския стадион в Несебър. Втората дата включва корективна разходка в гората, по време на която Галя ще покаже практическото прилагане на техниките от Ресторативно движение™ в походката на участниците. Сборният пункт е входа на село Кошарица.

   Събитието е подходящо за хора от всички възрасти, които желаят да:

  • познават тялото си по-добре;
  • разберат дисбалансите в него и как да ги овладеят;
  • помагат на здравето си с движенията от своето ежедневие.

   Цената за участие е 40 лв. Може да се запишете по телефона или чрез електронната поща, посочени на страницата за контакт. Цената за индивидуална консултация с Галя е 50 лв. Броят на индивидуалните занимания е ограничен.

   Галина Дензел е преподавател по Ресторативно движение™, дългогодишен личен треньор и експерт по фитнес, хранене и здравословен начин на живот.

   Галина работи в студиото си в Южна Калифорния, където помага на хора от различни възрасти и нужди да предотвратят появата на заболявания с механичен произход или да върнат свободата и радостта от движението след травми или заболявания. Пътува често и води лекции и семинари на тема корективно движение и здраве в САЩ и България. От 2013 година води и онлайн занимания по Ресторативно движение™, с които пренася мъдростта на системата в България.

   Галя е автор на няколко книги и на стотици статии за здравословен начин на живот. Повече за нея и за Ресторативно движение™ може да научите на www.movewellbg.com.

   Ето и анонс за програмата, публикуван на сайта на Института по Ресторативно движение:

   Институтът по Ресторативно движение е място, посветено на биомеханичния модел на „превантивната медицина”.

   Създаден от биомеханика Кейти Боуман, образователната програма Ресторативно движение представлява набор от оценки на собствените двигателни умения, показателни за здравословното натоварване на мукулите, движението на ставите и усещането за разположение на тялото.

One thought on “Семинар по Ресторативно движение, отново

  1. Pingback: до Сантяго и назад | здрави заедно

Comments are closed.