fbpx

   Последната „Промяна” за 2014 г. ни събра на дискретно предпразнично парти: танци, награди, емоции, „Мис Промяна”. Благодарности към всички за компанията и настроението; специални поздравления за участниците в кулинарното състезание и, естествено, за победителката Деси Райкова и нейните орехови бисквити.

   Вече знаете, че това бе „Промяната” с най-много участници, най-много тренировки и най-много свалени килограми и сантиметри. За по-любопитните, ето някои факти около есенното издание:

  • Предизвикателството завършиха общо 31 участници.
  • Разликата между началните и крайните им замервания е равна на общо 84 кг по-малко тегло.
  • Разликите в талията и ханша са общо 96 см по-малко обиколка на талията и общо 94 см по-малко обиколка на ханша.
  • Средно на участник, горните резултати се превеждат така: минус 2,7 кг, минус 3 см талия, минус 3 см ханш.

   Вече коментирахме, че числата, особено тези на килограмите, невинаги са показателни за успеха: промяната във физическата форма и кондицията можем да оценим по много други критерии. Дори и така, статистиката днес помага да подобрим работата си утре и, разбира се, да определим кой е постигнал най-забележимата промяна.

   И така, със 7 кг под първоначалното тегло, 8,5 см по-малка талия и 10,5 см по-малък ханш, новата „Мис Промяна” е Веси Георгиева. Поздравяваме я за постиженията, за усърдието и вярата в успеха.

   Следващото издание на програмата – зимната „Промяна” за 2015 г. – ще започнем в средата на месец февруари. Дотогава ще мислим, работим и тренираме здраво, така че тя да бъде още по-пълноценна и успешна. Междувременно, тренировките „Сила и кондиция” са перфектното място да поддържате и надграждате резултатите, както и да се подготвите за „летящ старт” в следващото издание.

Благодарим за доверието. Пожелаваме ви здраве, любов и успехи.