fbpx

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА “ПРОМЯНА”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jmMc1KXKnKs&w=560&h=315]

НОВОТО ИЗДАНИЕ НА ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА:

> ИЗГОТВЯНЕ НА ПОДРОБЕН ПРОФИЛ

> ГЪВКАВ ИЗБОР ОТ ТРЕНИРОВКИ

> ПРИМЕРНИ ХРАНЕНИЯ И РЕЦЕПТИ

> ХРАНИТЕЛНИ СЪВЕТИ И СПИСЪК ЗА ПАЗАРУВАНЕ

> ОБРАЗОВАТЕЛНИ СТАТИИ

> ЕЖЕСЕДМИЧНИ СРЕЩИ НА ЖИВО

> ВЗАИМНА МОТИВАЦИЯ И ПОДКРЕПА В ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК-ГРУПА

> ЕЖЕДНЕВНИ РАЗХОДКИ

УЧАСТНИКЪТ С НАЙ-ДОБРА ПРОМЯНА ПОЛУЧАВА ОБРАТНО ЗАПЛАТЕНАТА ТАКСА!

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА. ИНВЕСТИРАЙТЕ В ПРОМЯНАТА СИ.

Продължителност на програмата: 4 седмици (16. февруари – 15. март 2015 г.)

Срок за записване: 26. януари – 12. февруари 2015 г.

Цена за участие: 150 лв.

УЧАСТНИЦИТЕ, ЗАПИСАНИ ПРЕДИ 1. ФЕВРУАРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО, ПОЛУЧАВАТ БЕЗПЛАТНО 1 СЕДМИЦА ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ЧАСОВЕ.

Записвания по телефона: +359 887 716 114 или по електронната поща: asia@vodalimon.com

Имате въпроси? Не се колебайте да ни пишете или да посетите страницата с често задавани въпроси.

Информация за програмата на часовете може да намерите тук.

***

   Мнения за “Промяна” от участници в предишни издания:

Афродита, 36 г.

afrodita sel png

   Преди “Промяна” пренебрегвах нуждите на тялото си, следвайки общоприети норми, популярни мнения, модни диети… Днес знам как да слушам себе си и това ми дава повече смелост и мотивация от всичко останало.
   Не се страхувам да опитвам новото, а ежедневието ми е по-добре организирано – планирам храненето си, но и всички други задачи, което се случи някак си естествено и несъзнателно. Сега имам мнение за това какво е истинска храна и как да си я набавям и приготвям.
   Осъзнах и повярвах, че нещата се случват само тогава, когато наистина ги желаеш. Да мисля така е страхотен бонус към по-добрата фигура и здравето. Ася отваря врата: дали ще се осмелите да преминете е въпрос на избор. Ако направите крачката, пригответе се за приключение в пълния смисъл на думата. Пожелавам ви кураж и не забравайте, че винаги има кой да ви подкрепи. Успехът е пред вас!

Веселина, 38 г.

vesi selection png

   Смело мога да споделя, че “Промяна” е моята находка за изминалата година. След толкова опити да овладея и поддържам теглото си, тази програма най-сетне донесе истински резултати, които успявам да запазя.
   За четирите седмици работа с Ася отслабнах със 7 кг и намалих талията си с 10 см, но тези числа съвсем не са всичко. Истинските резултати усещам в почти всеки аспект от ежедневието си.
   Замених безкрайното гладуване с редовно и балансирано хранене, което разбирам и контролирам. Знам как да подходя към храната така, че да ми носи удоволствие, а не излишно тегло. Ям сладко много по-рядко, без да ми липсва. Тренировките – сега те са неразделна част от живота ми, а хроничната болка в крака, която ми пречеше да спортувам, вече не съществува.

Илиана, 30 г.

iliana selection png

   Отслабнах с 10 кг и видимо изчистих мазнините от корема си. Чувствам се много по-добре, мускулатурата ми се оформи, изпитвам енергия и лекота. Харесвам тялото си и имам повече самочувствие.
   Изградих навици, които помагат на здравето ми всеки ден: закусвам редовно, не пия газирано и не подслаждам. По-честото хранене работи добре за мен. Продължавам с тренировките, които са приятни и зарибяващи.
   Сега се движа много повече и харесвам този начин на живот. Интересувам се и продължавам да следя материалите: така разбирам как и защо се случват нещата в тялото ми.