fbpx

   Поредното след-„Промяна” парти добави очаквани емоции към финала на това издание на програмата. Това беше следващата „Промяна” с най-много участници, този път и в пробния дистанционен вариант.

   Логично, раздадохме повече награди освен традиционната „Мис Промяна”. Имаме две подгласнички на победителката като признание за техните постижения. Добавихме и специална награда за постоянство в промяната, което е една от най-трудните за постигане цели. Наградихме и участниците с най-добри резултати в замерванията на физическата форма от последната седмица.

   Всъщност, предпочитаме да наричаме „победител” всеки, който се осмелява да направи крачката. Всеки от вас постига една малка победа винаги, когато излиза от залата за тренировки. Всеки от вас успява, всеки от вас заслужава. Днес, тук и сега, всеки е „победител”.

   Мис „Промяна” стана Доника Дончева. Резултатите й са повече от впечатляващи: 6 кг под първоначалното тегло, 17 см по-малка талия и 2,5 см по-малък ханш, 8% по-малко телесни мазнини. Браво, Доника!

   Следващата „Промяна – позната като „пролетно почистване на мазнини” – ще започнем през м. май. Следете блога ни за новини и информация за записване, а дотогава не пропускайте редовните тренировки в залата с Ася и здравословните рецепти, които публикуваме.

   Както винаги, благодарим за доверието. Пожелаваме ви прекрасна пролет.