fbpx

“ПРОМЯНА” ПРОЛЕТ 2015 ЗАПОЧВА НА 18. МАЙ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KT06LV5wkwo&w=560&h=315]

НОВОТО ИЗДАНИЕ НА ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА:

> ИЗГОТВЯНЕ НА ПОДРОБЕН ПРОФИЛ

> ГЪВКАВ ИЗБОР ОТ ТРЕНИРОВКИ

> ПРИМЕРНИ ХРАНЕНИЯ И РЕЦЕПТИ

> ХРАНИТЕЛНИ СЪВЕТИ И СПИСЪК ЗА ПАЗАРУВАНЕ

> ОБРАЗОВАТЕЛНИ СТАТИИ

> ЕЖЕСЕДМИЧНИ СРЕЩИ НА ЖИВО

> ВЗАИМНА МОТИВАЦИЯ И ПОДКРЕПА В ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК-ГРУПА

> ЕЖЕДНЕВНИ РАЗХОДКИ

УЧАСТНИКЪТ С НАЙ-ДОБРА ПРОМЯНА ПОЛУЧАВА ОБРАТНО ЗАПЛАТЕНАТА ТАКСА!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПООЩРИТЕЛНИ НАГРАДИ И СПЕЦИАЛНЕН ПРИЗ ЗА ТОВА ИЗДАНИЕ: ОЩЕ МЕСЕЦ ИНДИВИДУАЛНА ПРОМЯНА С АСЯ!

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА. ИНВЕСТИРАЙТЕ В ПРОМЯНАТА СИ.

Продължителност на програмата: 4 седмици (18. май – 14. юни 2015 г.)

Срок за записване: до 14. май 2015 г.

Цена за участие: 150 лв.

УЧАСТНИЦИТЕ, ЗАПИСАЛИ СЕ ДО 6. МАЙ ВКЛЮЧИТЕЛНО, ПОЛУЧАВАТ БЕЗПЛАТНО ЕДНА СЕДМИЦА ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ЧАСОВЕ.

Записвания по телефона: +359 887 716 114 или по електронната поща: asia@vodalimon.com

Имате въпроси? Не се колебайте да ни пишете или да посетите страницата с често задавани въпроси.

Информация за програмата на часовете може да намерите тук.

***

   Мнения за “Промяна” от участници в предишни издания:

Доника, 37 г.

   Отслабването беше главната ми цел и постигнатото надмина очакванията. Резултатите ми бяха впечатляващи, но „Промяна” ме научи на нещо по-важно: как да изградя навик в храненето и спорта. Няколко месеца след края на програмата поддържам този навик с успех и самочувствие. Може би все още не съм изрядна, но вече знам как да се коригирам и да работя успешно за добрата си форма.
   Очакванията ми за непреодолими трудности се изпариха още през първите дни. Подходът на Ася ми допадна изцяло, синхронизирахме се отлично и бързо навлязох в системата и начина на работа. Спазвах инструкциите на 100% и мисля, че именно постоянството донесе най-осезаемата промяна.
   Успехът в „Промяна” ми донесе самочувствие и увереност, че мога да постигна всичко.

Афродита, 36 г.

afrodita sel png

   Преди “Промяна” пренебрегвах нуждите на тялото си, следвайки общоприети норми, популярни мнения, модни диети… Днес знам как да слушам себе си и това ми дава повече смелост и мотивация от всичко останало.
   Не се страхувам да опитвам новото, а ежедневието ми е по-добре организирано – планирам храненето си, но и всички други задачи, което се случи някак си естествено и несъзнателно. Сега имам мнение за това какво е истинска храна и как да си я набавям и приготвям.
   Осъзнах и повярвах, че нещата се случват само тогава, когато наистина ги желаеш. Да мисля така е страхотен бонус към по-добрата фигура и здравето. Ася отваря врата: дали ще се осмелите да преминете е въпрос на избор. Ако направите крачката, пригответе се за приключение в пълния смисъл на думата. Пожелавам ви кураж и не забравайте, че винаги има кой да ви подкрепи. Успехът е пред вас!

Веселина, 38 г.

vesi selection png

   Смело мога да споделя, че “Промяна” е моята находка за изминалата година. След толкова опити да овладея и поддържам теглото си, тази програма най-сетне донесе истински резултати, които успявам да запазя.
   За четирите седмици работа с Ася отслабнах със 7 кг и намалих талията си с 10 см, но тези числа съвсем не са всичко. Истинските резултати усещам в почти всеки аспект от ежедневието си.
   Замених безкрайното гладуване с редовно и балансирано хранене, което разбирам и контролирам. Знам как да подходя към храната така, че да ми носи удоволствие, а не излишно тегло. Ям сладко много по-рядко, без да ми липсва. Тренировките – сега те са неразделна част от живота ми, а хроничната болка в крака, която ми пречеше да спортувам, вече не съществува.

Илиана, 30 г.

iliana selection png

   Отслабнах с 10 кг и видимо изчистих мазнините от корема си. Чувствам се много по-добре, мускулатурата ми се оформи, изпитвам енергия и лекота. Харесвам тялото си и имам повече самочувствие.
   Изградих навици, които помагат на здравето ми всеки ден: закусвам редовно, не пия газирано и не подслаждам. По-честото хранене работи добре за мен. Продължавам с тренировките, които са приятни и зарибяващи.
   Сега се движа много повече и харесвам този начин на живот. Интересувам се и продължавам да следя материалите: така разбирам как и защо се случват нещата в тялото ми.