fbpx

healthy lunch menu   Пролетното издание на “Промяна” съвпада с началото на нов проект: Здравословен кетъринг. Предлагаме доставка на здравословен обяд за всички, които желаят качествена и балансирана храна, доставена до офиса или до дома.

   Храната, която приготвяме, е базирана на принципите в програмата “Промяна”: здравословно е храненето, при което приемаме навреме правилните вещества, в правилните количества, за да може обмяната на веществата да протича хармонично. Чрез такова хранене поддържаме здраво, енергично и добре изглеждащо тяло.

   Ето какво предвиждаме за здравословния ви обяд:

  • Качествени белтъчини: свежо месо и риба от надеждни доставчици; яйца и извара, приготвени по щадящ начин, който да запази полезните за тялото вещества.
  • Зеленчуци: питателни, вкусни и разнообразни през лятото, по възможност от местни производители.
  • Въглехидрати: качествени и балансирани, например боб, леща, киноа, елда, грах, пълнозърнест ориз.
  • Мазнини: истинско масло, студенопресован зехтин, сурови ядки, авокадо.

   Съчетаваме ги в супа или салата + основно ястие в балансирани пропорции.

   “Здравословен обяд” ще се приготвя всеки делничен ден в бистро “Афродита” и ще се доставя между 11:00 и 13:00 ч. в рамките на гр. Несебър. Ако ползвате седмичен или месечен абонамент, ще можете да избирате и комбинирате измежду две предястия и две основни ястия за всяка доставка. Всеки обяд се доставя с качествен, бавно разградим въглехидрат, например хумус, пълнозърнест ориз или киноа.

   Допълнителна информация, меню, цени и начини за заявка на здравословния кетъринг можете да получите на страницата във Фейсбук. Ето и менюто, от което можете да изберете обяд за работните дни от идната седмица (18. – 22. май):

menu 18. - 22.05.   Ценоразпис за доставките на “Здравословен обяд” / Условия за доставка / Често задавани въпроси.

Поръчки на здравословен обяд можете да направите:

Добър апетит!