fbpx

   Традиционното парти за края на „Промяна” ни събра в Coco Beach Bar и – както се очакваше – донесе много емоции, танци и награди. Благодарим на всички за настроението и атмосферата в съботната вечер.

   Отново наградихме онези от вас, които бяха особено старателни за промяната си. И така, призовете и техните носители са:

– Награда за постоянство и упоритост спечелиха Дора Щерева и Мария Генова. За 4 месеца, Дора свали над 14 кг, 11 см от талията и 13 см от ханша си, както и 10% телесни мазнини. Резултатите на Мария за същия период са 12 кг надолу, 16,5 см от талията, 9 см от ханша и 16,5% по-малко телесни мазнини.

– Наградата за най-успешно преодоляване на желанието за сладко отиде при Роси Генчева. Благодарим за волята и постоянството през изминалата година.

– Специалната награда в това издание е един месец индивидуална работа с Ася, подобно на проекта „Моята промяна”. Тя отива при Яна Маркова, чийто прогрес ще можете да следите онлайн.

   За първи път нямахме ясен победител за титлата „Мис Промяна”, така че се наложи да теглим жребий кой ще спечели голямата награда. Четири участнички завършиха програмата с много близки резултати. Доника Дончева, „Мис Промяна” зима 2015,  изтегли името на следващата носителка на титлата. Тя е Богдана Грозданова. Резултатите й са 7 кг под началното тегло, – 6,5 см талия, -3,5 см от ханша и от обиколката на бедрото, 4% по-малко телесни мазнини. Ето и имената на нейните достойни подгласнички: Катерина Димова, Стойка Саюк и Деси Райкова. Честито!