fbpx

fit holidays   2016 чука на вратите ни. Задава се низ от празници с много вкусотии на трапезата и – често – труден избор как да се храним правилно. Без значение дали препускаме по магазините за подаръци или готвим и посрещаме гости, или прекарваме вечерта на маса с любима компания, празниците, повече от всичко друго, ни предразполагат да се отклоним от „правия път”. Това означава преяждане, обездвижване и недостатъчно сън, които водят до натрупване на телесни мазнини и други неприятни последици.

   Всичко това щеше да е съвсем приемливо, ако можехме веднага след това да се върнем в нормалния си режим и да възстановим добрата форма. За съжаление, при повечето хора именно празниците са моментите, в които загърбват целите за оптимално тегло и здравословен живот и бързо натрупват килограми и разочарования.

   С радост наблюдаваме как повечето от вас полагат усилия да изчистят мазнини по време на програмата и да задържат и подобрят резултатите след това. Но понякога виждаме и обратното – изкушенията и промяната в графика около празниците ви провалят или ви връщат толкова назад, че след това е трудно да възстановите стария режим.

   Това е причината да ви предложим пакета „Във форма по празниците”, който се състои от:

  • съвети относно храненето, движението, съня и почивката;
  • адаптирани рецепти на традиционни коледни и новогодишни ястия;
  • две кратки видео-тренировки, които да изпълнявате самостоятелно.

   За да ви стимулираме да взимате правилните решения, пакетът включва и замерване преди и след празниците. Ако сега приключвате с „Промяна” – Ниво 2, първото замерване ще съвпадне с това от програмата. Всички останали, които решат да се включат, ще бъдат замерени допълнително.

   Фейсбук групата „Промяна” ще бъде на разположение, за да споделяме и обсъждаме трудностите и успехите. Както с всичко останало, предизвикателството на празниците е много по-лесно за преодоляване, когато сме заедно.

   Пакетът „Във форма по празниците” е подходящ само за бивши и настоящи участници в програмата „Промяна”. Цената е 30 лева. Ако закупите абонаментна карта за тренировки до 13. декември ще получите „Във форма по празниците” безплатно.