fbpx

   Благодарим на всички, които – измежду безброй покани, събития и банкети – избраха купона по повод края на есенната “Промяна”. Това бе поредното издание с над 30 участника, чиито резултати бяха страхотен повод да празнуваме заедно.

   Новият формат на програмата донесе още по-впечатляващи резултати, които с радост споделяме с онези от вас, които пропуснаха да ги научат по време на партито. Освен голямата награда “Мис Промяна”, тази вечер за пореден път имаше и награда за най-активен участник. Раздадохме и две специални награди – за работа със здравословните рецепти и за победител в кулнарното състезание.

   Първата от специалните награди получи Искра Илиева, която приготви и сподели най-много от рецептите в програмата. В кулинарното състезание имаше малко на брой участници, но всеки от тях предложи вдъхновяващо вкусни рецепти за дребни сладки. Победител в това състезание беше Пролетина Стоянова с главозамайващи дребни сладки от ядки, фурми, кокосови стърготини, тахан и мед.

   Четири участнички показаха най-голяма активност на тренировки и в споделянето на своята промяна. Това бяха Таня Кехайова, Мартина Колева, Милена Чифильонова и Наталия Накова. Победителката измежду тях избрахме чрез жребий, който определи това да бъде Милена Чифильонова.

   Жребий избра и новата “Мис Промяна” – просто нямаше друг начин да отличим справедливо една от всичките седем участнички с най-качествена промяна. И седемте дами постигнаха над 5,5% по-малко телесна мазнина, което беше основния критерии да се борят за голямата награда. Това бяха Велина Георгиева, Величка Ташева, Искра Илиева, Калинка Христова, Маргарита Илиева, Мартина Колева и Милена Станчева. Резултатите им се равняват на средно 6,33% по-малко мазнини – страхотен резултат, който е и рекорден за програмата ни.

   И така, съдбата реши новата “Мис Промяна” да бъде Велина Георгиева. Иронично, тя бе единствената от номинираните, която не присъстваше на церемонията, така че получи своята корона и паричната си награда на тренировката в понеделник. Честито!

   Благодарим на всички участнички за доверието и постоянството, за желанието да продължаваме напред. Работата с вас ни донесе една невероятна година, изпълнена с промени и емоции. Радостни сме и от все по-големия интерес към работата ни и към зимното издание на “Промяна”, което ще обявим скоро.

   Пожелаваме весели празници, здраве и любов.