fbpx

challenge 2016

   Започваме 2016 с ново студио и обновена концепция. Очакват ви по-ефективни, разнообразни и персонализирани тренировки, без компромиси в качеството и безопасността.

Брой участници и система за записване

   Продължаваме работа в малки групи до 12 участника. По този начин получавате качество и безопасност, които са задължителни, за да постигнете желаните резултати. Обновената програма е по-гъвкава и с повече часове, така че всеки да намери своето време за трениране.
   Вече можете да запазвате участие в часовете онлайн. Приложението ни е лесно за ползване, за да можете да се запишете по всяко време или – ако се налага – да отложите участие. Разбира се, можете да запазите час и по телефона, като се обадите на 0882 080 992.

Принцип на работа

   Тренировките “Сила и кондиция” бяха предимно средно и високоинтензивни интервални тренировки с тежестта на тялото. От началото на новата година, програмата ще включва метаболитни тренировки (подобни на „Сила и кондиция”), тренировки за сила със свободни тежести, кардио-тренировки, Зумба, йога и занимания за разтягане и релакс. Това разнообразие ще Ви позволи да тренирате дори ежедневно, натоварвайки тялото по разнообразен начин, без да се преуморявате.

   Ето как са разпределени тези часове в седмичната програма на студио “Здрави заедно”:

january 2016

Какво да очаквате от различните тренировки?

   1. Метаболитните тренировки са високоинтензивни интервални тренировки, с които ще изгорите много калории за кратко време и ще предизвикате тялото си да продължи да гори дълго след това. Тези тренировки ще Ви помогнат най-вече в чистенето на мазнини. За да са ефективни и безопасни, трябва да изпълнявате упражненията с много добра техника (това ще учим по време на тренировките за сила).

   Метаболитните тренировки изтощават тялото и нервната система. Това може да доведе до измамно желание за храна, раздразнителност и липса на енергия. В новата програма Ви предлагаме да правите една или две метаболитни тренировки на седмица.
Този тип трениране не е подходящ за начинаещи участници. За да се включите в метаболитни тренировки е необходимо да сте преминали курса за начинаещи, който ще обявим през м. януари.

   2. Тренировките за сила ще Ви помогнат да изградите добра мускулна маса. Тя е от ключово значение, за да чистите ненужни мазнини. Ако искате да оформите хармонично тяло и да изчистите целулита, правете поне една силова тренировка седмично. В тези часове ще работите по индивидуална програма и ще правите упражнения както с тежестта на тялото, така и със свободни тежести като дъмбели и пудовки. Ще наблегнем на чистата техника и на изрядното изпълнение на упражненията.

   3. Кардио-тренировките са часове с ниска интензивност, които ще Ви изпотят и разсеят, ще подобрят настроението ви. Ако обичате да бягате, да скачате на въже или да танцувате, кардио-тренировките ще ви възстановят по-бързо и приятно след интензивното натоварване на метаболитните и силовите тренировки.

   4. „Съботното предизвикателство” представлява забавна тренировка в група, кръгова тренировка или съзтезание, с които да завършите тренировъчната седмица. Този час ще натовари цялото тяло, ще Ви помогне да останете активни през почивните дни и ще Ви зареди с настроение.

   5. Часовете по йога с Милена Велева са система от пози и техники за здраве и дълголетие. По време на тези практики ще се учите да управлявате дишането си, да се концентрирате, да балансирате и да се отпускате. Подарете си това време за разтягане и отмора, защото промяна се случва именно в моментите на почивка.

   6. Персонални тренировки с Ася Райкова получават участниците на специален абонамент. Това са тренировки в компактна група за изичистване и подобряване на техниката + индивидуални съвети за по-качествено трениране.

   7. Зумба е уникална смесица от фитнес и танц. Може да бъде толкова забавно и изпълнено с наслада, че човек да не усети как времето минава и над 500 калории изчезват от тялото. Междувременно, главоболието е изчезнало, проблемите са далеч, а на лицето блести голяма усмивка.

Нива

   Досегашното разпределение на три нива отпада. Тренировките са групови, но с ограничен брой участници, така че да следим как се справяте и да Ви даваме индивидуални насоки и съвети. Така ще можете да се записвате за всеки от часовете, без да се съобразявате с нивото си.

   Единственото изключение е за клиентите, с които работим за първи път. Те ще имат нужда от едномесечния курс за начинаещи, описан по-долу.

Курс за начинаещи

   За всички нови участници предвиждаме ежемесечен встъпителен курс. В него ще Ви запознаем с основните упражнения и методи на трениране. След като преминете този курс, Вие ще можете да тренирате в удобно за Вас време, без значение от нивото на физическа подготовка.

   В курса за начинаещи ще се научите да изпълнявате упражненията правилно, така че тренировките да бъдат безопасни и наистина полезни. През това време ще се запознаем с Вашите особености и ще Ви насочваме според тях. Целта е само след месец да сте подготвени за пълноценно трениране с нас.  Повече подробности за курса за начинаещи ще намерите тук.

Откриване!

   Новото студио „Здрави заедно” се намира на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” 16 в Несебър. Разбира се, ще го открием с тренировка, наречена „Предизвикателство 2016”, която започва в 15:00 ч. на 2. януари 2016 г. Веднага след нея сме предвидили мини-почерпка и представяне на софтуера за резервиране на часове.

   За всички, които желаят да се запознаят по-подробно с новото място и системата на работа, ще бъдем на разположение един час преди първата тренировка, от 14:00 ч. на 2. януари 2016 г. Очакваме ви и ще се радваме да споделите своите първи впечатления, въпроси и предложения.