fbpx

fizkultura   Еднодневният семинар “Физкултура” е посветен на активния начин на живот и очаква онези от вас, които искат да научат нещо ново в тази посока. Програмата включва лекции на теми като редовните тренировки и мотивацията за тях, лечението на травми и хранителните навици. “Физкултура” ще се проведе в неделя, 28.02.2016 г., в новооткрития “София Тех Парк”на бул. “Цариградско шосе” 111 в гр. София.

   Организатор на събитието е спортен клуб “Бегач” и темите са в контекста на бягането за здраве; чуждестранните лектори във “Физкултура” са световноизвестни имена в тази област. Измежду българските лектори са собственикът на чифлик “Ливади” Филип Харманджиев и рекордьорът от Ком – Емине Кирил Николов. Радостна съм да обявя, че ще участвам в модула “Хранене” на семинара с лекция, посветена на навиците в храненето за успех.

   Записванията за “Физкултура” текат с пълна сила и сега е моментът да запазите своето участие (все още има налични стандартни билети). Ако планирате да посетите семинара с приятели, възползвайте се от промоционалното предложение да закупите 4 билета на цената на 3. В цената на билета е включена тренировка с Лиза Смит и Ерик Ортън (на 27.02.2016 г.) и здравословен обяд в деня на семинара. За лекциите на английски език ще можете да ползвате превод в ефир.