fbpx

1 and 2 week sub   Откриваме летния сезон на скорост, с нови предложения и по-гъвкава програма. Целта: да тренираме резултатно и да се забавляваме въпреки натовареното с ангажименти лято. Новостите включват занимания на градския стадион, абонаменти за 1 или 2 седмици, ранни часове и нови видове тренировки, така че да получим максимума от усилията си и да сме в перфектна форма за плажа. Ето подробности:

ТРЕНИРОВКИ НА СТАДИОНА

   Тренировките на открито със сигурност са липсвали на редовните ни клиенти. От началото на м. май се завръщаме на северното игрище на градски стадион – Несебър със “Сила и кондиция” и “Зумба”. Заниманията на стадиона позволяват повече пространство за движение, така че на тях ще допускаме по-голям брой участници.

АБОНАМЕНТИ ЗА 1 ИЛИ 2 СЕДМИЦИ

   Знаем, че лятото в Несебър изисква много повече гъвкавост и планиране. Предлагаме нови абонаменти – едноседмични и двуседмични – за да посещавате любимите си тренировки винаги, когато имате възможност да го направите. Повече за новите карти можете да научите на тази страница.

ЧАСОВЕ РАНО СУТРИН

   Новата ни програма предвижда часове от 7:00 и от 8:00 часа сутринта. Това означава тренировка в приятната прохлада на сутринта и възможност да спортуваме преди голямата лудница да е започнала. Ранните часове стартират от началото на м. май вече са включени в програмата, така че не се колебайте да запазите своето участие още сега.

НОВИ ТРЕНИРОВКИ

   Лятното ни меню включва страхотни нови предложения. Часовете “Фитбол” са упражнения със швейцарска топка, които акцентират върху областта на корема и дупето. Индивидуалните тренировки в малка група съчетават предимствата на персоналната тренировка и мотивацията в групови занимания. Чрез тях можете да постигнете най-доброто от себе си чрез лично внимание и тренировъчна схема, изцяло съобразена с Вашите цели и физическо състояние. Още подробности за новите часове можете да научите на тази страница.

   Планираме още интересни и вълнуващи летни изненади, които ще обявим допълнително.