fbpx

   Следващият курс за начинаещи в студио “Здрави заедно” започва на 9. май 2016 г. Той е отлична възможност да тонизирате тялото си преди лятото и да навлезете подготвени в останалите тренировки в програмата на “Здрави заедно”.

   Курсът е задължителна стъпка към редовните занимания, които предлагаме – плавното навлизане означава по-безопасни и ефективни тренировки в бъдеще. Подобно на всички останали часове, тези за начинаещи са в компактна група от максимум 12 участника, така че всеки да получи индивидуално внимание и корекции.

   Повече подробности сме публикували на тази страница. Можете да се запишете на телефон 0882 080 992 или като изпратите писмо на info@zdravi-zaedno.com.

bringa friend   Ако вече участвате в тренировките и познавате ползите от активния начин на живот, препоръчайте ги на свой приятел или роднина.

   Щом се запише за предстоящия курс за начинаещи, ще Ви се отблагодарим с 50% отстъпка от цената на следващата месечна карта.

   За да го направим, трябва да имате активен месечен абонамент, Вашият приятел или роднина да не е тренирал с нас до момента и при записването си да каже, че Вие сте му препоръчали “Здрави заедно”.