fbpx

n. abrasheva summer form   Най-успешният участник в лятната програма на “Здрави заедно” е Недка Абрашева. За четири месеца тя изчисти почти 7% от мазнините в тялото си. Освен аплодисменти за отличното си представяне, Недка получава премия от 4 седмици тренировки и контролно замерване.

   Любопитни сме какво я мотивира в предизвикателството на промяната. Ще споделим мнението й в това кратко интервю по повод отличието.

 

 

   Здрави заедно: Поздравления, Недка, страхотни резултати! Какво вдъхновява постоянството ти?

   Недка Абрашева: Благодаря за наградата! Постоянна съм заради чувството за лекота и прилива на енергия след тренировките. Също така, заради постигнатите резултати и стремежа да стават още по-добри.

   З. З.: Работим с теб само от няколко месеца. Колко трудно беше да се адаптираш към тренировките?

   Н. А.: Адаптирането при мен се случи лесно – тренирала съм интензивно като дете, а и тренировките са много разнообразни.

   З. З.: Голяма част от успеха ти се дължи на промяната в храненето. Наложи ли се да се лишаваш? Как ти се отразяват новостите?

   Н. А.: Единственото лишение за мен беше ограничения прием на плодове. Лесно и бързо свикнах с новостите в храненето, най-вече с храни като извара, елда, просо и нахут.

   З. З.: Усещаш ли нужда от подкрепа в усилията си? От кого я получаваш?

   Н. А.: Винаги съм получавала подкрепа от всички в “Здрави заедно”! Най-вече от теб, Ася, за което благодаря.

   З. З.: Сигурни сме, че промяната ти не е само външна. Какво се промени най-много в начина ти на мислене?

   Н. А.: Разбрах, че за да си здрав – и физически, и психически – трябва да обичаш тялото си. Трябва да му даваш това, от което има нужда: качествена храна и достатъчно физическо натоварване. Също така разбрах, че мога да изглеждам и да се чувствам добре без никакви лишения.

   З. З.: Какъв е съветът ти за успех към онези, които се стемят към промяната?

   Н. А.: Съветът ми към всички, които търсят промяна: не бързайте! Тя се случва постепенно и с постоянство. Настройте съзнанието си , че всичко ще се случи напред във времето, визуализирайте желаните резултати и се стремете към тях стъпка по стъпка.

   З. З.: Отлично, Недка! Благодарим ти за споделянето и пожелаваме постигнатото досега да бъде само началото. Успех!