fbpx

milena-velkova-in-yoga   Ще завършим тази седмица със специално събитие – “Ин йога” практика с Милена Велева в събота от 11:00 часа.

   Ин йога е разновидност на йога, която помага за дълбоко отпускане на цялото тяло и ума. Този вид практика се съсредоточава върху работата със съединителната тъкан на тялото, по-точно в областта на бедрата, колената, таза и долната част на гръбнака.

   Въздействието върху съединителната тъкан стимулира производството на колаген, което подмладява целия организъм. Чрез тази практика навлизаме дълбоко във всяка една асана бавно и постепенно, в почти медитативно състояние. Позициите на тялото са близко до земята, подходящи за задържане от 3 до 8 минути и с пълна концентрация върху дъха, упражнявайки търпение и самонаблюдение върху вътрешния ни свят. Ин йога спомага за изчистване на ума от хаос и допринася за хармония и свобода. Работи се с нашата “Ин”-енергия: съхранявайки и увеличавайки женствеността в телата ни.

   Събитието е отворено за записване в седмичната ни програма и в него могат да участват всички, без значение дали имат месечен абонамент. Заплаща се отделно, на цени от 8 лв. (ако имате абонамент) и 10 лв. (ако нямате абонамент). Участниците без месечен абонамент трябва да се свържат с нас на телефон 0882 080 992, за да запазим мястото им в събитието.