fbpx

   Следващият курс за нови участници в студио “Здрави заедно” стартира на 28. ноември 2016 г. Той е отлична възможност да тонизираш тялото си и да навлезеш подготвен(а) в останалите тренировки на “Здрави заедно”.

   Курсът е препоръчителна стъпка към редовните ни занимания – плавното навлизане означава по-безопасни и ефективни тренировки в бъдеще. Подобно на всички останали часове, тези за нови участници са в компактна група от максимум 12 човека, така че всеки да получи индивидуално внимание и корекции.

   Повече подробности сме публикували на тази страница. Можеш да се запишеш на телефон 0882 080 992 или като изпратиш писмо на info@zdravi-zaedno.com.

bringa friend   Новият курс е и възможност да спечелиш, ако вече участваш в тренировките и познаваш ползите от активния начин на живот. Препоръчай курса на свой приятел или роднина  –  ще ти се отблагодарим с 50% отстъпка от цената на следващата месечна карта.

   За да го направим, трябва да имаш активен месечен абонамент, твоят приятел или роднина да не е тренирал с нас до момента и при записването си да каже, че си му препоръчал(а) “Здрави заедно”.