fbpx

   Курсът за нови участници в студио “Здрави заедно” започва на 1. май 2017 г. и очаква онези, които търсят качествената промяна.

   Работата с нас е не просто мода, а система за дълготраен и постоянен прогрес. Ако очакваш истински резултати, ще ги постигнеш само със стабилна основа, отдаденост и подкрепа – и курсът “Нов участник” е идеалната първа крачка към тях.

   Той е препоръчителна стъпка към редовните ни занимания – плавното навлизане означава по-безопасни и ефективни тренировки в бъдеще. Подобно на всички останали часове, тези за нови участници са в компактна група от максимум 12 човека, така че всеки да получи индивидуално внимание и корекции.

   По време на курса постепенно ще те вработим в различните тренировки – „Сила”, „Метаболитна”, „Кръгова” и „Фитбол”. Междувременно, можеш да участваш и в часовете “Боди балет”, “Разтягане”, “Активно възстановяване” и “Насоки в храненето”.

   Повече подробности за курса сме публикували на тази страница. Можеш да се запишеш на телефон 0882 080 992 или като изпратиш писмо на info@zdravizaedno.com.

bringa friend   Новият курс е и възможност да спечелиш, ако вече участваш в тренировките и познаваш ползите от активния начин на живот. Препоръчай курса на свой приятел или роднина  –  ще ти се отблагодарим с 50% отстъпка от цената на следващата месечна карта.

   За да го направим, трябва да имаш активен месечен абонамент, твоят приятел или роднина да не е тренирал с нас до момента и при записването си да каже, че си му препоръчал(а) “Здрави заедно”.