Дойде време да си кажем благодаря и чао – но не и сбогом! Времето, прекарано като ваш инструктор и приятел през тази половин година беше предизвикателно, забавно и много поучително изживяване за мен.

   Йога е част от моето ежедневие, но всяка практика е специална и никога скучна – затова я правя с желание всеки път и съм благодарна, че се присъединихте. Надявам се това успокояващо и балансиращо занимание да е намерило място и във вашия живот.

   Особено много се радвам, че през последните две седмици успях да ви покажа и най-голямата си страст – акробатичната йога. Благодаря на всички, които споделиха с мен това упражнение в доверие и сътрудничество, победиха страха си от високото, видяха света с главата надолу и доказаха, че за един добър отбор няма невъзможни неща.

   За мен, разбира се, предстоят нови акро-приключения. Едно от тях, към което можете да се присъедините, е четиридневно акро йога “потапяне” от 13. до 16. май в София, отворено за участници на всички нива. Освен познатите акробатики, Оливър и Нати от групата AcroMoves ще ни въведат и в отпускащия тай масаж по двойки, с който да си починете след главозамайващите стойки.

   Пожелавам ви нежно лято, усмивки и широки нови хоризонти.

   Смело напред и нагоре:

 Невена