Тазгодишният семинар с Галя Дензел е посветен на емоционалното хранене – важна тема, на която обръщаме все повече внимание.

   Семинарът е отворен за всеки, който търси своя път към пълноценното хранене. Ще се проведе на 15. юли в студио “Здрави заедно”. Участието е с предварително записване на телефон 0882 080 992 или в на място в нашата приемна на ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 16.

   Галина Дензел е преподавател по Ресторативно движение™, дългогодишен личен треньор и експерт по фитнес, хранене и здравословен начин на живот.

   Галина работи в студиото си в Южна Калифорния, където помага на хора от различни възрасти и нужди да предотвратят появата на заболявания с механичен произход или да върнат свободата и радостта от движението след травми или заболявания. Пътува често и води лекции и семинари на тема корективно движение и здраве в САЩ и България. От 2013 година води и онлайн занимания по Ресторативно движение™, с които пренася мъдростта на системата в България.

   Галя е автор на няколко книги и на стотици статии за здравословен начин на живот. Повече за нея и за Ресторативно движение™ може да научите на www.movewellbg.com.