fbpx

   Време е за следващия курс за нови участници в студио “Здрави заедно”. Той започва на 30. октомври 2017 г. и очаква онези, които търсят качествената промяна.

   Работата с нас е не просто мода, а система за дълготраен и постоянен прогрес. Ако очакваш истински резултати, ще ги постигнеш само със стабилна основа, отдаденост и подкрепа – и курсът “Нов участник” е идеалната първа крачка към тях.

   Той е препоръчителна стъпка към редовните ни занимания – плавното навлизане означава по-безопасни и ефективни тренировки в бъдеще. Подобно на всички останали часове, тези за нови участници са в компактна група от максимум 12 човека, така че всеки да получи индивидуално внимание и корекции.

   По време на курса постепенно ще те вработим в различните тренировки – „Сила”, „Метаболитна”, „Кръгова” и „Фитбол”. Междувременно, ще можеш да участваш в часовете “Разтягане” и “Боди балет” – там се работи върху гъвкавостта и правилната стойка, които са важна част от процеса.

   Повече подробности за курса сме публикували на тази страница. Можеш да се запишеш на телефон 0882 080 992 или като изпратиш писмо на info@zdravizaedno.com.

bringa friend   Новият курс е и възможност да спечелиш, ако вече участваш в тренировките и познаваш ползите от активния начин на живот. Препоръчай курса на свой приятел или роднина  –  ще ти се отблагодарим с 50% отстъпка от цената на следващата месечна карта.

   За да го направим, трябва да имаш активен месечен абонамент, твоят приятел или роднина да не е тренирал с нас до момента и при записването си да каже, че си му препоръчал(а) “Здрави заедно”.