fbpx

Честит 3. декември ; ) Последният месец от годината вече започна, а с него и вълненията около празниците. Началото на декември е отличен момент да потърсим подаръци за любимите хора. Важно е да подарим преди всичко едно добро преживяване. Затова днес предлагам няколко идеи за неща със стойност, които ще зарадват близките tи и същевременно няма да ги затрупват с излишни вещи.

ПОДАРИ ЕНЕРГИЧНОСТ

На първо място препоръчвам участие в проекта “Във форма по празниците”Целта на проекта е да цел да помогне на участничките да се наслажадват на празниците, докато поддържат добра форма.  Натисни тук за подробности за записване в проекта “Във форма по празниците”.

ПОДАРИ УСМИВКИ

“Светът е оцелял, защото се е смял” и в тези странни времена е добре по-често да търсим поводи да се усмихваме. Трябва всекидневно да търсим начин да се смеем. Тениска, торбичка или бандана с известния лозунг се предлагат в магазина на Дома на  хумора и сатирата в Габрово. Друг подарък от същия магазин е книжката с габровски шеги – семпъл подарък за презареждане с настроение. За повече информация последвай този линк. Поръчка можеш да направиш на този имейл: shop@humorhouse.bg

ПОДАРИ ВДЪХНОВЕНИЕ

Следващото ми предложение е книгата “Лидери за ново начало” на Жюстин Томс, Марина Стефанова, Джейн Муита и Естер Гомбаш. Тя разказва за изключителни личности в съвременния свят, които преобразяват своите организации и обществата, в които живеят. “Лидери за ново начало” има цел – да ни вдъхнови да дадем своя принос към света чрез “дребните неща, направени с огромна любов”. Повече информация за “Лидери за ново начало” можеш да намериш тук.

ПОДАРИ ГРИЖА

Нартуралните пордукти с марка “Пропи” съчетават прополис, билки и етерични масла. Те са с широк спектър на действие, подхранват и предпазват кожата на лицето и тялото. За повече информация посети тази страница страницата или се свържи с производителя на “Пропи”.

ПОДАРИ УСЕЩАНЕ ЗА УЮТ

Все по-често се търсят алтернативи на изкуствените или отрязаните елхи. Понякога вариантът на елха в саксия не е удачен – тя се поддържа трудно през цялата година. В този случай, какво ще кажеш за тази семпла декорация от естествени материали? Невена Младенова ги изработва ръчно и с радост ще сподели повече подробности, а разбира се може да изработи такава и за хората, които обичаш. Можеш да се свържеш с нея тук.

ПОДАРИ УСЕШАНЕ ЗА СИГУРНОСТ

Друг интересен подарък са Билковите амулети от Дарая. Правят се по стара българска рецепта. Съдържат специална комбинация от билки, която подпомага имунитета и ухае естествено и приятно.

Надявам се, че ще откриеш идея за подарък и ще се насладиш на спокойни и сплотени празници със своите близки.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *