Добре дошла в програмата 3D-сила!

Целите на програмата “3D-сила” са участничките да надградят уменията, изградени в базовата програма, и да се подготвят за по-предизвикателни движения от ежедневните. Тренировките в “3D-сила” са със средна и висока интензивност, с продължителност 30 минути и се изпълняват 3-4 пъти седмично.

Тренировките са предизвикателни и изискват адекватно възстановяване. Въпреки това са с внимателно и постепенно надграждане, за да може тялото да се адаптира и да не се преуморява.

Продължителността на програмата е 12 седмици, но всяка жена може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо.

Внимание: За да започнеш тази програма е необходимо е да си преминала през програмите “Силен корем” и “Базова кондиция”. Активирането на корема трябва да ти е отлично познато и да ти се получава сравнително добре.

3D-сила 1

3D-сила 2

3D-сила 3

3D-сила 4

3D-сила 5

3D-сила 6

3D-сила 7

3D-сила 8

3D-сила 9

3D-сила 10

3D-сила 11

3D-сила 12

Програма 3D-сила за напреднали

Програма за жените с опит в тренировките “3D-сила”, които искат да предизвикат тялото си по интензивен, интересен и нестандартен начин. Резултатите: още повече сила, гъвкавост и издръжливост.

Програмата “3D-сила за напреднали” ще ти помогнe да ангажираш допълнително своето силно, гъвкаво и издръжливо тяло по различен начин. Тренировки са подходящи за жени, които искат да проверят на какво още е способно тялото им. Целта е участничките да надскачат себе си и да опознават своите граници. Развиват се нови двигателните умения и движения, които до момента не са практикувани. Всичко това правим с уважение към женското тяло и неговия ритъм.

Програмата включва тренировки “3D-сила” за напреднали, мобилност за напреднали, високоинтензивни тренировки с постоянен пулс, упражнения на един крак, скачащи движения, коремни упражнения за напреднали.

За да се включиш в тези тренировки трябва да имаш изграден навик за трениране, опит в тренировките “3D-сила” и във високоинтензивните интервални тренировки. Дълбоката активация на коремните мускули трябва да е нещо, с което се справяш добре.

Тренировките в “3D-сила за напреднали” са със средна и висока интензивност, с продължителност между 30 минути и се изпълняват между 2 и 3 пъти в седмицата.

Тренировките са предизвикателни и изискват адекватно възстановяване. Въпреки това са с внимателно и постепенно надграждане, за да може тялото да се адаптира и да не се преуморява.

Продължителността на програмата е 12 седмици, но вяка жена може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо.

Внимание: За да започнеш тази програма е необходимо е да си преминала през програмите програмите програмите “Силен корем” и “Базова кондиция” и “3D-сила” (виж по-горе).