Програма за жените с опит в тренировките “3D-сила”, които искат да предизвикат тялото си по интензивен, интересен и нестандартен начин. Резултатите: още повече сила, гъвкавост и издръжливост.

Програмата “3D-сила за напреднали” ще ти помогнe да ангажираш допълнително своето силно, гъвкаво и издръжливо тяло по различен начин. Тренировки са подходящи за жени, които искат да проверят на какво още е способно тялото им. Целта е участничките да надскачат себе си и да опознават своите граници. Развиват се нови двигателните умения и движения, които до момента не са практикувани. Всичко това правим с уважение към женското тяло и неговия ритъм.

Програмата включва тренировки “3D-сила” за напреднали, мобилност за напреднали, високоинтензивни тренировки с постоянен пулс, упражнения на един крак, скачащи движения, коремни упражнения за напреднали.

За да се включиш в тези тренировки трябва да имаш изграден навик за трениране, опит в тренировките “3D-сила” и във високоинтензивните интервални тренировки. Дълбоката активация на коремните мускули трябва да е нещо, което правиш естествено и изрядно.

Тренировките в “3D-сила за напреднали” са със средна и висока интензивност, с продължителност между 30 и 60 минути и се изпълняват между 2 и 3 пъти в седмицата.

Тренировките са предизвикателни и изискват адекватно възстановяване. Въпреки това са с внимателно и постепенно надграждане, за да може тялото да се адаптира и да не се преуморява.

Продължителността на програмата е 24 седмици, но вяка жена може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо. Тази програма предвижда тренировките да се изпълнавят самостоятелно. Въпреки това два пъти седмично има тренировки “3D-сила” на живо, в които можеш да се включваш, за да ги изпълняваш под наблюдението на Ася и да получаваш насоки за техниката.

Внимание: За да започнеш тази програма е необходимо е да си преминала през програмите “Силен корем”“Базова програма” и “3D-сила”. Активирането на корема трябва да ти е отлично познато и да можеш да го изпълняваш като по навик. За участието в “3D-сила за напреднали” също така се изисква да преминеш през тест, чрез който да проверим дали кондицията ти е подходяща за програмата.

Не знаеш откъде да започнеш? Свържи се с мен чрез формата по-долу и сподели какъв опит имаш с тренировките и упражненията и каква е целта ти. С удоволствие ще ти съдействам да избереш най-подходящата програма за теб.