В това мини-предизвикателство ще:

✔️ ти помогна да намалиш неустоимите желания за храна (сладко, тесто, преяждане), да балансираш глада си и да повишиш енергията си; 

✔️ ти покажа как да тренираш според кондицията в момента и целите, които имаш;

✔️ получиш яснота защо не успяваш да си постоянна и дисциплинирана и как да промениш това;

✔️ си изясниш какво ти липсва, за да поддържаш трайни резултати;

Ти си на правилното място, ако си жена, която:

✔️ се чувства изтощена от мисли за отслабване, хранене, тренировки;

✔️ трудно намира време, сили и мотивация да се грижи за себе си;

✔️ е объркана, защото вече не знае кое е правилно и на кого да се довери;

✔️ е разстроена, защото знае какво трябва да прави, но не го прави;

✔️ разочарована от липсата на постоянство и дисциплина;

✔️ е постигнала резултати, но не е сигурна как да продължи, за да ги подобри.

В ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЩЕ ПОСТАВИШ ПЪРВИТЕ СТЪПКИ ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА ТЯЛОТО И УМА. ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА ИЗГРАЖДАШ РИТЪМ НА ХРАНЕНЕ, ДВИЖЕНИЕ И МИСЛЕНЕ,  ЧРЕЗ КОИТО ДА ПОСТИГНЕШ ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ, СИЛА И УВЕРЕНОСТ.

Здравей, казвам се Ася.

Треньор съм на жени над 35, които желаят не просто да отслабнат и да се стегнат, а да се чувстват в отлична форма физически, психически и емоционално.

Подкрепям тези жени да постигат трайни резултати като се хранят балансирано, тренират умерено и обръщат внимание на мислите си. 

Вдъхновявам ги не просто да отслабнат, а да подобрят своите навици, начин на живот и отношение към себе си, така че се чувства силни, уверни и да се гордеят с примера, който дават на своите деца.

Създател съм на 12-седмичната програмата за подобряване на връзка с тялото и храната “Силна и уверена” и на студио “Здрави заедно”. Всекидневно тренирам участничките в моите програми в реално време в Зуум. 

Вярвам, че всяка съвременна жена заслужава да живее уверено, енергично и да преследва мечтите си. Най-пълноценният начин това да се случи е като подхождаме към себе си с уважение, разбиране и грижа. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО


.