Чвустваш ли се объркана и изтощена в търсене на правилните хранене и движение?

Искаш ли да постигнеш по-добра форма трайно и без лишения? 

Искаш ли отново да се чувстваш уверена и енергична, да се харесваш в дрехите си и да се гордееш с примера, който даваш на своите деца?

Мисията ми е да постигнаеш отлична форма чрез естествени методи и по здравословен начин, както и да я поддържаш успешно във времето. Искам да ти помогна да изградиш съзнателност и двигателна култура, чрез които да преобразиш своето тяло и своя живот.

Какво представлява предизвикателството “Отново в ритъм”?

“Отново в ритъм” е 21-дневна програма, чиято цел е да те върне обратно в онова темпо, с което се чувстваш най-добре и което ти помага да поддържаш отлична форма. Ще работим върху следните умения:

  • адаптиране на здравословните рецепти за цялото семейството;
  • определяне на подходящите за теб порции и време за хранене според твоите цели, активност и начин на живот;
  • планиране на ежедневието така, че да имаш време за себе си всеки ден;
  • изграждане на активен начин на живот, който едновременно ти харесва, в синхрон е с ежедневието ти и помага да постигаш целите си.
Какво включва предизвикателството ?
  • Бързи и лесни рецепти за закуска, обяд, вечеря и междинно хранене, подходящи за цялото семейство.
  • Обучителни материали как да откриеш храненето и движението, които са най-подходящи за твоите цели, харесват ти и са в синхрон със забързаното ежедневие.
  • Разнообразни 30-минутни тренировки за естествено и здравословно понижаване на мазнините в тялото (на живо или на запис).
  • Затворена Фейсбук-група и ежеседмични срещи на живо, които да те държат отговорна към процеса.

Ще ти помогна да спреш да се чудиш и да започнеш да действаш. През целия процес ще те уча защо правим нещата така, както ги правим, за да задържиш резултатите си в дългосрочен план.

Предизвикателството ще се състои от 5. до 25. април 2021 г. Цената за участие е 59 лв. 

За да се запишеш, изпрати ми съобщение “Записвам се” на имейл info@zdravizaedno.com или чрез лично съобщение в Месинджър.

Жените, които работят с мен, забелязват, че още в първите дни от работата ни неустоимите желания за храна и преяждането намаляват, а енергията им се повишава. Подкрепата и мотивацията, която получават, ги прави по-спокойни, подредени, уверени и постоянни. Насоките, свързани с храненето и движението, постепенно се превръщат в трайни навици.

За мен

Казвам се Ася и съм консултант по здравословен начин на живот, пресонален и групов треньор, но преди всичко – майка.

След първото си раждане промених изцяло представата си за здравословно хранене и движение. Обещах си никога повече да не манупулирам тялото си чрез режими или крайности в тренировките.

Разбирам добре предизвикателството да сме едновременно домакини, работещи жени и родители – особено при сегашните обстоятелства. В работата си срещам много жени, които са разстроени, объркани и разочаровани от тялото си, особено след раждане. Но не е нужно да бъде така.

Целта ми е да ти помогна да се чувстваш отново уверена и енергична, като въведеш баланс и хармония в ежедневието и тялото си. Има здравословен и естествен начин, по който да постигнеш добра форма и да я поддържаш успешно във времето.

Няма причина да отлагаме постигането на по-добра форма за по-добри времена – дори и когато сме работещи майки с безброй ангажименти.

Ако първо се погрижим за себе си, ще можем да се грижим за другите с повече енергия, настроение и желание.

Заслужаваш да се чувстваш страхотно и се вълнувам да ти покажа как. Ще се видим в предизвикателството!

Запиши се като ми изпратиш имейл “Записвам се” на info@zdravizaedno.com или чрез лично съобщение в Месинджър.

Ето няколко мнения и успехи на жените в общността “Здрави заедно”:

Често задавани въпроси

Какво ще се случи, след като се запишеш?

След като ми изпратиш имейл или лично съобщение в Месинджър, ще обсъдим накратко дали предизивкателството е подходящо за теб. В случай, че е подходящо, ще ти изпратя подробности за заплащане на таксата. След това ще получиш имейл с потвърждение за участие в предизвикателството и информацията, която ти е необходима, за да се подготвиш. Предизвикателстовото започва на 5. април.

На 2. април ще проведем среща-въведение, за да да имаш време да се подготвиш. Всеки ден – по имейл или във Фейсбук-групата – ще получаваш съвети и обучителни материали, информаця за графика на тренировките, подкрепа и напътствия.

Каква е разликата между моя подход и режимите, диетите и другите подходи в харененто и движението?

Работата с  мен е различна от диетите и режимите, защото не казвам на жените какво да правят, а ги уча как да разбират нуждите на тялото си и да взимат най-подходящите решения. По този начин те получават свобода и увереност, че каквото и да се случи в живота им, колкото и хаотичен да стане той, ще се справят и ще продължат напред по-силни и по-уверени. Провеждам кратки и ефективни онлайн тренировки на живо в различни часове, за да могат жените да се включват на живо. Участието на живо е важно преди всичко за тези, които не успяват да намерят мотивация да правят упражнения самостоятелно.

Какво да направиш, ако някои рецепти не ти допадат?

Не си длъжна да използваш рецептите, които споделям. Важното е по време на предизвикателството да приемаш правилните пропорции и хранителните вещества, които те карат да се чувстваш добре и ти помагат да постигаш по-добра форма. Всъщност можеш да продължиш да готвиш по стария начин, като въведеш някои малко подобрения и се насочиш към правилните съотношения.

Можеш ли от време на време да хапваш “забранени храни” и да пиеш алкохол?

В работата с мен няма “забранени храни”. Важно е да разпознаваш кои храни те предизвикват да прекаляваш с тях и да си внимателна с тези храни. По време на предизвикателството ще ти покажа как те или алкохолът могат да участват в менюто ти без да пречат на постигането на форма. Ако обаче искаш да видиш добри резултати още в началото, добре ще е да ги избягваш в първите седмици.

Мога ли да пия кафе със захар и мляко?

Да, разбира се – за кафето. Толкова обичам кафе, че понякога се учудвам как някои хора съществуват без него ; ) Все пак, във връзка с подслаждането и добавеното мляко, по-добрият вариант е да заменим захарта с мед или стевия, а млякото – с мляко от ядки, например бадемово или лешниково.

Включи се в предизвикателството като ми изпратиш имейл “Записвам се” на info@zdravizaedno.com или чрез лично съобщение в Месинджър.