Поздравления! Записването за мини курса “Във форма без диети” е успешно!

Ето няколко съвета как да извлечеш полза от участието си още в първите дни:

  1. Увери се, че получаваш писмата от info@zdravizaedno.com. Във всеки ден от предизвикателство ще получаваш имейл. Той ще съдържа информация за темата и задачата за деня. В случай, че не получаваш нашите имейли, пиши ни на info@zdravizaedno.com.
  2. Включи се във Фейсбук-групата “Здрави заедно”. Предизвикателството се провежда именно в нея. От 13. до 17. февруари всеки ден в 12:00 ч. ще говоря на живо в групата по темата на деня. Също така ще обявявам задачата на деня и ще отговарям на въпросите. В случай, че не можеш да присъстваш на живо, ще можеш да гледаш записите по-късно в групата или чрез линка, който ще получаваш по електронната поща. 
  3. Участвай активно. Задавай въпроси, коментирай по темата и споделяй как прилагаш наученото и как ти се отразява. Отговарям на всеки коментар, като давам индивидуализирани насоки и подкрепа. 
  4. Покани в предизвикателството свои приятелки или познати, като споделиш с тях тази страница. Участието им ще те мотивира допълнително и ще подпомогне собствената ти работа. Освен това за всяка съвременна жена е важно да знае как да поддържа тялото си подвижно, гъвкаво и леко.

В случай, че се нуждаеш от нещо допълнително, пиши ми на info@zdravizaedno.com.

С нетърпение за началото: 

Ася