Създаден с уважение към женското тяло

В този курс ще научиш:

✔️Кои са мисловните нагласи, които държат съвременните жени в омагьосания кръг от режими, диети, прочиствания, детокс и им пречат да постигнат трайни резултати.

✔️ Какво трябва да знаем за метаболизма и хормоните си, за да спрем да преяждаме и да преодолеем неустоимите желания за храна.

✔️Как да се храним и как да се движим, за да намалим мазнините в тялото без да гладуваме или да прекарваме часове в тренировки.

✔️Как да преодоляваме трудностите и застоя, да изградим постоянство и да се заредим с нестихваща мотивация.

Ти си на правилното място, ако си жена, която се чувства:

  • изтощена от мисли за отслабване, хранене, тренировки;
  • объркана, защото вече не знаеш кое е правилно и на кого да се довериш;
  • разстроена, защото знаеш какво трябва да правиш, но не успяваш го прилагаш;
  • разочарована от липсата на трайни резултати.

В ТОЗИ КУРС ЩЕ ОТКРИЕШ ЦЯЛОСТЕН ПОДХОД ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТЛИЧНА ФОРМА ПО ЕСТЕСТВЕН И ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН, ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАШ СИЛНА, УВЕРЕНА И ЕНЕРГИЧНА В ТЯЛОТО СИ И ДА СЕ ХАРЕСВАШ В ОГЛЕДАЛОТО.

Здравей, казвам се Ася.

Треньор съм на жени, които желаят не просто да отслабнат и да се стегнат, а да се чувстват в отлична форма физически, психически и емоционално.

Мисията ми е да вдъхновявам тези жени към естествени и здравословни методи в движението, храненето и грижата за себе си. Да живеят в синхрон с природата и да се гордеят с примера, който дават на своите деца.

Създател съм на Курса за изграждане на хранителни навици и на студио “Здрави заедно”, в което ежедневно провеждам кратки и ефективни онлайн тренировки на живо.

Вярвам, че всяка съвременна жена заслужава да живее уверено и енергично. Най-лесният начин това да се случи е като разбираме тялото си и да задоволяваме нуждите му.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО


.