Поздравления! Записването за предизвикателството “Мобилност” е успешно!

Ето няколко съвета как да извлечеш полза от участието си още в първите дни:

  1. Увери се, че получаваш писмата от info@zdravizaedno.com. Във всеки ден от предизвикателство ще получаваш имейл. Той ще съдържа информация за темата и задачата за деня. В случай, че не получаваш нашите имейли, пиши ни на info@zdravizaedno.com.
  2. Включи се във Фейсбук-групата “Здрави заедно”. Освен че ще ги изпращам по електронната поща, ще публикувам упражненията и в групата. В нея ще споделям допълнителни материали и ще проведа обобщаващата практика по мобилност на 05.03.2022 г. от 8:30 ч. 
  3. Участвай активно. Задавай въпроси, коментирай по темата и споделяй как прилагаш наученото и как ти се отразява. Отговарям на всеки коментар, като давам индивидуализирани насоки и подкрепа. За дамите, които са най-активни по време на предизвикателството, ще има награди.
  4. Изтегли ръководството за мобилност тук и го прочети преди да започнем. В него ще се запознаеш с основните концепции за мобилност, върху които ще работим през тези шест дни.
  5. Покани в предизвикателството свои приятелки или познати, като споделиш с тях тази страница. Участието им ще те мотивира допълнително и ще подпомогне собствената ти работа. Освен това за всяка съвременна жена е важно да знае как да поддържа тялото си подвижно, гъвкаво и леко.

В случай, че се нуждаеш от нещо допълнително, пиши ми на info@zdravi.zaedno.com.

Нямам търпение да започнем!

Ася