Поздравления! Записването ти за предизвикателството “Силен корем” е успешно.

Ето няколко съвета как да участваш успешно и да извлечеш полза още в първите дни:

  1. Включи се във Фейсбук-групата “Здрави заедно”. В седмицата преди предизвикателството ще се включвам на живо и ще споделям публикации, които ще те подготвят за успех. По време на самото предизвикателство всеки ден на живо ще разяснявам темата на деня, ще споделям задачата и ще отговарям на въпросите.
  2. Увери се, че получаваш писмата от info@zdravizaedno.com. Преди предизвикателство ще получиш няколко подготвителни  имейла. По време на предизвикателство ще получаваш по един имейл на ден с информация за темата и задачата за деня. В случай, че не получаваш нашите имейли, пиши ни на info@zdravizaedno.com.
  3. Участвай активно. Задавай въпроси, коментирай темата и споделяй как прилагаш наученото и как ти се отразява. Отговарям на всеки коментар, като давам индивидуализирани насоки и подкрепа. За дамите, които са най-активни по време на предизвикателството, ще има награди.
  4. Изтегли ръководството за силен корем и се запознай с него преди да започнем. От него ще научиши основните техники и упражнения, а по време на предизвикателството ще ги обяснявам подробно и ще ги демонстрирам във Фейсбук-групата.
  5. Покани в предизвикателството свои приятелки или познати, като споделиш с тях тази страница. Участието им ще те мотивира допълнително и ще подпомогне собствената ти работа в предизвикателството. Също така, за всяка съвременна жена е полезно да знае как функционира коремния й пояс и как е нужно да се грижи за себе си, за да го поддържа здрав, функционален и красив.

В случай, че се нуждаеш от нещо допълнително, пиши ми на info@zdravizaedno.com.

Очаквам те в предизвикателството:

Ася