Вдъхновяващи жени в “Здрави заедно”: Цвети

Започнах 12-седмичната програма, защото исках да променя начина си на хранене. Да започна да се грижа за себе си и да разтоваря тялото си от излишната тежест.

С правилната формула за балансирана чиния тялото ми постепенно започна да се успокоява, че няма забранени храни и успях да се справя с преяждането на сладко. Неустоимите желания намаляха. 

Най-важното нещо, което научих в програмата е, че трябва да се обичам! И ако искам да променя нещо да бъда търпелива, постоянна и да вярвам в себе си. Начин винаги има!

Изградих си нови навици, например да тренирам поне 3 пъти в седмицата. Винаги, когато имам възможност да се разхождам сред природата. Движението е здраве! Планирането също играе много важна роля. Старая се да хапвам поне 3 пъти на ден и до колкото мога да е балансирано. Работя върху осъзнаването си.

Мислех,че е невъзможно да спра да се тъпча вечер със сладко. Ноооо ето че се случи и съм ти много благодарна Ася❤
 
Много съм доволна от 12седмичната програма. Осъзнах заблудите, в които вярвах и промених мисленето си. Вслушах се в тялото си и в това, от което то всъщност има нужда – повече сън, повече почивка, приятни емоции и хубава балансирана храна.
 
Доверих се на Ася и не сгреших. Много съм доволна, намерих това, което търсех.