Безплатен онлайн мини-курс за жени, които искат да постигнат отлична форма без крайности, броене на калории, съмнителни добавки или изтощителни тренировки!

 28. март – 1. април

❣️Създаден с уважение към женското тяло❣️

В този курс ще научиш:

✔️Кои са мисловните нагласи, които държат съвременните жени в омагьосания кръг от режими, диети, прочиствания, детокс и им пречат да постигнат трайни резултати.

✔️ Какво трябва да знаем за метаболизма и хормоните си, за да спрем да преяждаме и да преодолеем неустоимите желания за храна.

✔️Как да се храним и как да се движим, за да намалим мазнините в тялото без да гладуваме или да прекарваме часове в тренировки.

✔️Как да преодоляваме трудностите и застоя, да изградим постоянство и да се заредим с нестихваща мотивация.

Ти си на правилното място, ако си жена, която се чувства:

  • изтощена от мисли за отслабване, хранене, тренировки;
  • объркана, защото вече не знаеш кое е правилно и на кого да се довериш;
  • разстроена, защото знаеш какво трябва да правиш, но не успяваш го прилагаш;
  • разочарована от липсата на трайни резултати.
В този курс ще откриеш цялостен подход за изграждане на отлична форма по естествен и здравословен начин, за да се чувстваш силна, уверена и енергична в тялото си и да се харесваш в огледалото. 
Запиши се безплатно тук:
[mailerlite_form form_id=3]

За мен

Здравей, казвам се Ася.

Треньор съм на жени, които желаят не просто да отслабнат и да се стегнат, а да се чувстват в отлична форма физически, психически и емоционално.

Мисията ми е да вдъхновявам тези жени към естествени и здравословни методи в движението, храненето и грижата за себе си. Да живеят в синхрон с природата и да се гордеят с примера, който дават на своите деца.

Създател съм на студио “Здрави заедно”, в което ежедневно провеждам кратки и ефективни онлайн тренировки на живо.

Вярвам, че всяка съвременна жена заслужава да живее уверено и енергично. Най-лесният начин това да се случи е като разбираме тялото си и да задоволяваме нуждите му. 

Запиши се безплатно за мини-курса тук:
[mailerlite_form form_id=3]


Какво казват другите…