БАВНО, КАЧЕСТВЕНО, ПЪЛНОЦЕННО
НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СЪВЪРШЕНАТА ГЛЪТКА ФРЕШ С HUROM

   Южнокорейската марка Hurom е пионер и световен лидер в производството на бавнооборотни сокоизстисквачки. Първият им уред е разработен преди повече от 40 години, през които фирмата не спира да усъвършенства своята технология – за да получите възможно най-пълноценния, вкусен и здравословен фреш.

   Най-популярните и актуални модели на Hurom вече се предлагат и в магазина на “Здрави заедно” на ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 16 в Несебър. Заедно с традиционната възможност за изпробване на място и у дома, Hurom предлагат до 10 години гаранция, безупречен дизайн и, разбира се, неповторим вкус. Всичко това – без компромиси в хранителните качествата на готовия сок, без окисляване и без загуба на фибри, ензими, витамини и минерали.

ДАЙТЕ ВОЛЯ НА ФАНТАЗИЯТА СИ!

   Hurom е много повече от сокоизстисквачка. Освен традиционните плодови и зеленчукови фрешове, с Hurom можете да приготвяте мляко от ядки, смути, млечен шейк с плодове, домашно тофу, царевична супа, фреш от зелени листни зеленчуци, соево мляко, плодов сладолед, желирани десерти, конфитюри и сладка, сироп от джинджифил и безброй други рецепти.

   Всичко това е възможно със специалните материали и функции на Hurom – като ултраздравите материали на цедката и шнека, затвореният барабан за смесване на продуктите, допълнителната едра цедка, въртящата се бъркалка и лоста за избор на гъстота.

БАВНОТО ИЗСТИСКВАНЕ В ТРИ СТЪПКИ

 ТЕХНОЛОГИЯТА ЗАД ПЕРФЕКТНАТА ЧАША ФРЕШ

   Историята на Hurom започва през 1974 г. с изобретяването на патентования шнек за бавно изстискване. Днес този толкова важен компонент има второ, по-ефикасно поколение с две крила и се изработва от изключителния по своята здравина материал Ultem.

  През годините Hurom постоянно подобрява своята технология, превръщайки се в най-продаваната бавнооборотна сокоизстисквачка на света.

   Актуалната гама на марката включва модели от първо и второ поколение, съответно работещи на 80 и 43 оборота в минута при мощност от 150W. Освен разликите в дизайна и скоростта на въртене, те се различават и по своето оборудване, материли на изработка, обем на барабана и гаранционен срок.

   Всички предлагани от нас модели включват допълнителна едра цедка за приготвяне на смути, аксесоари за почистване и отделни контейнери за сок и отпадъци. Някои от моделите разполагат с иновативния лост за контрол на гъстотата и със специална стойка за подреждане и изсушаване на измитите части на барабана.

ФУНКЦИИ, ПРЕДИМСТВА, ЕЛЕМЕНТИ

   По време на работа, лостът за контрол на гъстотата стои или в затворено, или в полузатворено положение. Когато е в позиция “Затворено”, лостът насочва цялата отделена при изстискването пулпа към изхода за отпадъци.

   В позиция “Полузатворено”, част от пулпата остава в барабана, разбърква се заедно със сока и прави по-плътен и гъст фреш. Тази позиция на лоста можете да ползвате и когато приготвяте смути.

   Позицията “Отворено” на лоста се използва само когато машината е в разглобен вид – за да може течащата вода да преминава през улея за отпадъци безпрепятствено, улеснявайки почистването.

 

   Без значение колко качествена и ефикасна е една сокоизстисквачка, тя трябва да бъде преди всичко безопасна. Hurom отделя специално внимание на Вашата безопасност с няколко специално разработени елемента:

– високата и тясна гърловина има две основни функции: да не позволява на пръстите да достигнат до пресоващите елементи и да не допуска едри парчета, които да компрометират работата на уреда и получения сок;

– отворите за проветрение на мотора го предпазват от прегряване по време на изстискването, дори и при изстискване на ядки или кокос; в зависимост от модела, те са разположени върху корпуса или са интегрирани в горната ръкохватка;

– бутонът за с два хода на движение – напред и назад – позволява във всеки момент да обърнете посоката на движение на шнека; това може да се наложи както при попадане на нежелан предмет в улея, така и при претоварване с много и плътни продукти за изстискване.

   До последния си елемент, Hurom предлага ергономичност и удобство при работа.

Улеят за продукти може да бъде поставен в две противоположни позиции за повече практичност.

Двойни датчици за сигурност гарантират, че уредът не може да работи при неправилно съединени елементи.

      За сигурно и безопасно преместване, много от нашите модели предлагат практична ръкохватка в горната и долната си част, а основата е стабилна и балансирана, така че да компенсира вибрациите.

 

ПРЕЦИЗНОСТ ВЪВ ВСЕКИ ЕЛЕМЕНТ – ЗАЩОТО САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО

  Зад невероятния вкус на сока, приготвен с Hurom, стои огромен обем от инженерен и дизайнерски труд. През годините фирмата усъвършенства всеки елемент от своите уреди – за да получите качество и резултати без аналог.

  Най-важните компоненти в нашите сокоизстисквачки са бавнооборотния мотор и шнека, който той задвижва. Изработени за изключителна издръжливост и ефикасна работа, те правят възможно изстискването на сок дори и от продукти като ядки и кокос.

  Изключително здравите мотори Hurom, за които получавате 5 или 10 години гаранция, са изградени така, че да ограничат шума и вибрациите при работа. Същевременно, тяхната мощност е само 150W – достатъчни, за да се справят отлично със задачата си и същевременно енергоспестяващи и с висока ефективност.

   Бавното изстискване в Hurom се случва благодарение на специална патентована технология. Тя се основава на специфичния дизайн и здравината на нашия шнек. Изработен е от високотехнологичния материал Ultem, който се използва и в медицината заради своята плътност и издръжливост. Формата на шнека позволява раздобяване и притискане на продуктите, така че изстискването да се случва с максимална ефективност.

  Дизайнът на шнека от второ поколение позволява – без да намалява капацитета – да изстискваме продуктите при почти двойно по-ниска скорост от 43 оборота в минута. Резултатът: дори още по-пълноценен сок от любимите продукти.

… ЗАЩО HUROM?

   И така, ако покупката на бавнооборотна сокоизстисквачка е на дневен ред, ето още няколко причини да изберете най-доброто:

Произведени в Южна Корея. Наред с Hurom, десетки южнокорейски марки и хиляди продукти, произведени в азиатската държава, са символ на иновация и надеждност по цял свят.

Първи в света. Hurom са първата в света фирма, разработила сокоизстисквачка на принципа на бавнооборотното изстискване. Четиридесет години след това, този тип направа на сок е глобална тенденция.

До 10 години гаранционен срок. Нашите модели се предлагат с 5 или 10-годишна гаранция на мотора – повече от всяка друга гарнация за подобен уред на пазара.

Допълнителна цедка, контейнери за сок и отпадъци, стойка за сушене и съхранение, аксесоари за почистване, готварска книга… Нашите продукти са окомплектовани с гама от аксесоари, които да направят ползването им още по-удобно и приятно.

Разнообразие от цветове и модели. В богатата гама на Hurom има модели за всеки вкус, в палитра от цветове. Освен моделите в магазина на “Здрави задно”, всички модели на Hurom за България можете да намерите на страницата на вносителя или на страницата във Фейсбук.