Всичко зависи от това каква е целта ти и в каква кондиция си в момента.

В следващите редове ще дам насоки как да организираш тренировките си, но най-пълноценно мога да те насоча, ако се включиш в следващата групова среща или зададеш въпроса си във Фейсбук групата “Тренирай с Ася”.

Ако никога не си тренирала с мен и искаш да започнеш от ВИИТ , препоръчвам да минеш съкратения вариант базова кондиция (1 месец). Така ще се синхронизираме в методите и подхода.

  • Ако целта ти е атлетичност (още по-силна, по-издръжлива, да предизвикаш себе си, да надскочиш границите си) и вече си преминала програмата за Високоинтензивни интервални тренировки, продължи с  Програмата “Атлет” – метаболитни тренировки. 
  • Ако се справяш чудесно дори и с високоинтензивните тренировки, направи двете нива на програмата “3Д-сила”.
  • Ако целта ти е да се научиш да бягаш правилно и си преминала преизвикателството “Силен корем”, работи по програмата за бягане. 
  • Ако си преминала през всички програми в “Здрави заедно” и желаеш да тренираш за поддръжка, работи по програмата за месеца или последвай инструкциите на тази страница (периодизация или подбор според цикъла или това как се чувстваш). 
  • Ако не желаеш да тренираш на запис, а единствено и само на живо – следвай програмата за тренировките в Зуум. В зависимост от твоите цели и кондиция, аз ще адаптирам упражненията за теб по време на тренировката. За тази цел е важно да попълниш въпросника за нов участник.