fbpx
МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ ПО-ДОБРА ФОРМА – ДОРИ КОГАТО СИ РАБОТЕЩА МАЙКА, НЕ СИ ТРЕНИРАЛА ДОСЕГА ИЛИ ТИ ЛИПСВА МОТИВАЦИЯ
В “Здрави заедно” те очакват 4 програми, които взаимно се допълват и надграждат. Изпълнявай самостоятелно или в група, водена на живо от Ася.

Всяка от нас заслужава да диша пълноценно, да поддържа изправена стойка и правилна походка, да се харесва в дрехите си. Програмата “Силен корем” ще ти помогне да го постигнеш, като изградиш стабилен коремен пояс отвътре навън. Натисни върху снимката за повече информация.

Целта на базовата програма е да изградиш активен начин на живот, да поддържаш чудесна енергия и да намалиш подкожните мазнини естествено и здравословно. Постигаме го чрез изграждане на двигателни навици, подобряване на силата, гъвкавостта и издръжливостта. Натисни върху снимката за повече информация.

Програмата за 3D-сила e за жените, които желаят да се развиват потенциала тялото си. 3D-силата позволява да сме по-издържливи в планинските преходи и в спортните предизвикателства. Тя е и допълнителната крачка към намаляване на подкожните мазнини. Натисни върху снимката за повече информация.

Метаболитната програма е за жените, които искат да стимулират изгарянето на мазнини. Тренировките са кратки, високоинтензивни и следват метод, който предизвиква тялото да гори повече не просто по време на тренировката, а в ежедневието. Натисни върху снимката за повече информация.
ИЗБЕРИ СВОЯ ПЛАН

Абонаментът ти дава достъп до:

  • всяка от четирите програми;
  • онлайн тренировки на живо;
  • една групова среща месечно с Ася за подкрепа, въпроси, отговори и индивидулизиране на процеса;
  • една групова среща месечно със специалист на различни теми, свързани със здравето, храненето, емоциите, психологията и изграждането на навици.
АБОНАМЕНТ ЗА 4 СЕДМИЦИ

49 ЛВ.

Заплаща се на всеки 4 седмици

АБОНАМЕНТ ЗА 12 СЕДМИЦИ

135 ЛВ

(45 ЛВ./МЕСЕЦ)

Заплаща се на всеки 12 седмици

АБОНАМЕНТ ЗА 24 СЕДМИЦИ

252 ЛВ

(42 ЛВ./МЕСЕЦ)

Заплаща се на всеки 24 седмици

Как да се запиша?

За да заявиш своя абонамент, попълни формата за запитване по-долу. Ако прецениш, можеш да посочиш в съобщението си коя от четирите програми намираш за най-подходяща за теб в момента. Ако не си сигурна, сподели какъв опит имаш с тренировките и каква е целта ти.

[contact-form-7 id=”25417″ title=”Планове”]

Често задавани въпроси

Какво е студио „Здрави заедно“?

“Здрави заедно” е  студио за онлайн тренировки за тялото и духа на съвременната жена. Четирите програми следват метод, който се разгръща постепенно и помага на участничките да изградят силен корем, издръжливо тяло, тонус и добро самочувствие.

Ежедневно има тренировки на живо, в които можеш да се включваш. Така поддържаш своята мотивация, получаваш насоки за упраженията лично от Ася и тренираш в компанията на страхотни жени, работещи за своята промяна отвътре навън.

Освен добре премислена тренировъчна програма, в “Здрави заедно” ще получиш подкрепа и мотивация както от твоя треньор – Ася, така и от групата. Възползвай се и от опита на нашите гости – специалисти, с които всеки месец разговаряме на различни теми за здравето и постигането на добра форма по естествен  начин.

Как се провеждат онлайн тренировките на живо?

Тренировките се провеждат чрез платформата Zoom. Ще получиш достъп за участие, след като се запишеш.

За кого е подходящо студио “Здрави заедно”?

Системата на “Здрави заедно” е подходяща както за жени, които никога не са тренирали, така и за жени, които имат установени тренировъчни навици и искат да предизвикат себе си. Можеш да следваш някоя от програмите или да избираш тренировките според това как се чувстваш и от какво имаш нужда.

Кога мога да започна?

В рамките на един работен ден след като си изпратила запитване.

Как да изпратя запитване за участие?

Попълни формата за запитване по-горе, за да заявиш своя абонамент. В съобщението можеш да посочиш в си коя от четирите програми намираш за най-подходяща за теб в момента.

В случай, че желаеш да се включиш в някоя от групите на живо:

  • следващата група по програма “Силен корем” започва на 05.07.2021 г.
  • следващата група по “Базова програма” започва на 02.08.2021 г.

Как се заплащат абонаментите?

Заплащането става по банков път. Данните за банковата сметка ще получиш по електронната поща след записване.

Нямам търпение да тренираме заедно – уверено и енергично. Очаквам те!