В моментa първата част на предизвикателството “Силен корем” е достъпна само по имейл. Ако имаш абонамент и желаеш да получаваш тренировките по имейл, пиши ми на info@zdravizaedno.com, за да те включа.

След като направиш предизвикателството има два начина да продължиш да работиш за силен корем.

  1. Продължи с програмата за базова кондиция. Тя надгражда предизвикателството и работата за силен корем. Едновременно с това ще работиш за по-добравяне движенията в ежедневието и тренировките, силата и издръжливостта – стабилна основа, върху която след това можеш да надграждаш с по-напредналите тренировки.
  2. Продължи с тренировки за силен корем ПСК 2. Всяка тренировка има два варианта 10-минути и 30 минути. В краткия вариант демонстрирам и накратко разяснявам упражненията.В дългия вариант давам повече подробности и разяснения. Прави варианта, който предпочиташ според времето, с което разполагаш.

ПСК 2

Всяка  седмица редувай двете тренировки без значение дали използваш краткия или дългия вариант. Необходимо е да направиш всяка една от тренировките по 3 пъти преди да продължиш със следващите.

Какво е необходимо

За тренировките ще са ти необходими балон за надуване, тухличка, ластик(ластик пълен кръг около 15 кг или ластик лента със редна сила).

Седмица 1

ПСК 2.1 (10 минути)

ПСК 2.2 (10 минути)

ПСК 2.1 (30 минути)

ПСК 2.2 (30 минути)

Седмица 2

ПСК 2.3 (10 минути)
Внимание! Упражнения 1 и 3 са демонстрирани само на едната страна. Необходимо е да се изпълнят и на двете.

ПСК 2.4 (10 минути)
Внимание! Упражнение 1 е демонстрирано само на едната страна. Необходимо е да се изпълни и на двете.

ПСК 2.3 (30 минути)

Седмица 3

ПСК 2.5 (10 минути)

ПСК 2.6 (10 минути)

Седмица 4

ПСК 2.7(10 минути)

ПСК 2.8(10 минути)
Внимание! Упражнение 3 е демонстрирано само на едната страна. Необходимо е да се изпълни и на двете.