Здравей,

Аз съм Ася. Майка, треньор, консултант по хранене, специалист по изграждане на устойчиви навици.

Моята страст съвпада с моята професия – подкрепям съвременните жени да изграждат начина на живот, които ги зарежда с енергия, помага им да се чувстват добре в тялото си и да се харесват.

Нещата, които най-много ценя в живота са семейството, природата, качественото хранене, и разнообразното  движение, ученето, непрестания стремеж към развитие, приключенията. Не обичам клюките, интригите и лъжата.

Мисията ми за проекта “Здрави заедно” да сплотя общество от уверени и енергични български жени, които градят по-добър начин на живот за себе си и своето семейство. Общество, в което подхождаме умерено и търпеливо към промяната, с уважение и разбиране към себе. Чрез разнообразни онлайн проекти и събития на живо, свързани с хранене, движение, мислене и навици, подкрепям и вдъхновявам участничките за устойчива промяна.

Философията ми по отношение на движението – естественото и разнообразно движение преди фитнес и спортни постижения. #живейактивно

Философията ми по отношение на храненето – умерено, разнообразно, качествено; #вкусноисемпло

Философията ми по отношение на живота – остани във връзка с природата, докато живееш в съвременния динамичен свят. #свържисесприродата

 

#слушайтялото, то знае най-добре.