Метаболитните тренировки са високоинтензивни и подходящи за участници с опит, добра техника и издържливост, които търсят предизвикателство. Работим предимно с тежестта на тялото, като го провокираме да гори много калории, да повишава метаболизма и да подобрява работата на сърцето и белите дробове. За да участваш в метаболитните тренировки е необходимо да си преминал(а) курса “Нов участник”.

   Силовите тренировки са със средна интензивност и натоварват цялото тяло.  Благодарение на тези тренировки ставаме по-силни и координирани, подобряваме начина на движение в ежедневието и техниката за останалите тренировки. Чрез свободни тежести и естествени упражнения като клякане, тяга и лицева опора, помагаме на тялото да запази мускулите, докато гори мазнини. Това означава по-ускорен метаболизъм и по-атлетичен външен вид в дългосрочен план.

   Кръговите тренировки са със средна интензивност. Основната цел е да се движим непрекъснато в рамките на 40-50 минути, изгаряйки предимно мазнини и да подобрявайки работата на сърцето. Подходящи са за всички, които искат да подобрят базовата си издържливост и да се подготвят за високоинтензивните метаболитни тренировки. Тези тренировки ще ви подействат възстановяващо, ако имате силна мускулна треска или не сте в оптимална кондиция.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕНИРОВКИ
 

 

Индивидуализирана програма е най-бързият и лесен начин да постигнеш желаните резултати. Персоналните насоки и проследяването на сърдечния ритъм (работа с пулсомер) гарантират напредък, прецизност и удовлетворение от усилията.

Съобразяваме се с твоите особености и предпочитания, а личният контакт с треньора означава концентрация и мотивация за успех. Използването на пулсомер ни дава обективна представа как работи тялото ти в момента, което е от най-голямо значение за резултатите от тренировката.

За изготвяне на ндивидуална тренировъчна програма, свържи се с нас на:

info@zdravizaedno.com 

или

+359 882 080 992