ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

   Работим в група до 12 човека, така че всеки участник да получи нужното внимание и корекции за безопасно, качествено трениране. Груповите тренировки са подходящи за хора без ствани/мускулни болки или здравословни проблеми, които желаят да постигнат и поддържат отлична форма. Програмирани са така, че да предложат и разноообразие, и надграждане за по-добри резултати. Съчетаването на  метаболитна, силова и кръгова тренировки предизвиква тялото  да се развива и адаптира постоянно, за да има напредък.

   Метаболитните тренировки са високоинтензивни и подходящи за участници с опит, добра техника и издържливост, които търсят предизвикателство. Работим предимно с тежестта на тялото, като го провокираме да гори много калории, да повишава метаболизма и да подобрява работата на сърцето и белите дробове. За да участваш в метаболитните тренировки е необходимо да си преминал(а) курса “Нов участник”.

   Силовите тренировки са със средна интензивност и натоварват цялото тяло.  Благодарение на тези тренировки ставаме по-силни и координирани, подобряваме начина на движение в ежедневието и техниката за останалите тренировки. Чрез свободни тежести и естествени упражнения като клякане, тяга и лицева опора, помагаме на тялото да запази мускулите, докато гори мазнини. Това означава по-ускорен метаболизъм и по-атлетичен външен вид в дългосрочен план. За да участваш в силовите тренировки е необходимо да си преминал(а) курса “Нов участник”.

   Кръговите тренировки са със средна интензивност. Основната цел е да се движим непрекъснато в рамките на 40-50 минути, изгаряйки предимно мазнини и да подобрявайки работата на сърцето. Подходящи са за всички, които искат да подобрят базовата си издържливост и да се подготвят за високоинтензивните метаболитни тренировки. Тези тренировки ще ви подействат възстановяващо, ако имате силна мускулна треска или не сте в оптимална кондиция.

   „Фитбол” са ниско- и средноинтензивни тренировки с швейцарска топка. Развиваме баланс, сила, гъвкавост и стабилност; подобряваме стойката. Акцентираме върху зоните на корема, гърба и седалищните мускули. “Фитбол” са чудесно допълнение към програмата на метаболитните, силовите и кръговите тренировки.

   „Съботно предизвикателство” представлява забавна тренировка в група или съзтезание, с които да завършим тренировъчната седмица. Този час натоварва цялото тяло, зарежда с настроение и помага да останем активни през почивните дни. За участие в “Съботно предизвикателство” е необходимо да си преминал(а) курса “Нов участник”.

   „Разтягане” са часове за възстановяване, отмора, подобряване на гъвкавостта и подвижността. Противодействаме на напрежението в ставите и мускулите, свързано както с физическото натоварване, така и с обездвижването. Работим за по-добра циркулация на кръвта и лимфата в тялото, както и – разбира се – за по-добро настроение ; )

   „Боди балет” е опростена версия на класическия балет, предназначена за участници без специална подготовка. Работи се върху позицията на ръцете и краката от класическия балет. Развиваме грация и гъвкавост в цялото тяло, както и правилна стойка и движение в пространството.

ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕНИРОВКИ В МАЛКА ГРУПА

   Индивидуализираната програма е най-бързият и лесен начин да постигнеш желаните резултати. Персоналните насоки, проследяването на сърдечния ритъм (работа с пулсомер) и тренирането в компактна група гарантират напредък, прецизност и удовлетворение от усилията.

   Съобразяваме се с твоите особености и предпочитания, а личният контакт с треньора означава пълна концентрация и мотивация за успех. Използването на пулсомер ни дава обективна представа как работи тялото ти в момента, което е от най-голямо значение за резултатите от тренировката.

   Този подход има предимствата на персоналните тренировки, но на много по-достъпна цена. Часовете се провеждат в група от 3 до 5 участника и са подходящи за:

  • напреднали трениращи, за които натоварването в груповите тренировки не е достатъчно;
  • участници със ставна или мускулна болка или с друго състояние, което изисква индивидуален подход;
  • участници, които имат нужда от индивидуално внимание.

      Индивидуалните тренировки в малка група не са включени в стандартния месечен абонамент. Участието в тях не изисква задължително да си преминал(а) през курса “Нов участник”. За да започнеш е нужно да се свържеш с нас, за да подготвим индивидуалната ти програма.