курс за нови участници

СЛЕДВАЩИЯТ КУРС „НОВ УЧАСТНИК“ ЗАПОЧВА

НА 30. ОКТОМВРИ 2017 Г.

   Kурсът ще те запознае с основните упражнения и начини на трениране в „Здрави заедно“. Ще се научиш да изпълняваш упражненията правилно и безопасно, за да имаш по-голяма полза от тренировките. Междувременно ще преценим твоите физически възможности и ще те насочваме според тях.

   Готови сме да отговорим на всички твои въпроси, свързани с тренировките в „Здрави заедно“. Не се колебай да споделиш своите цели, предпочитания и особености, така че да те насочим правилно.

Свържи се с нас на телефон 0882 080 992 или на info@zdravizaedno.com.

Kурсът за нови участници е подходящ е за всички, които:

  • са изгубили форма;
  • не са тренирали преди;
  • нямат опит с тренировките в „Здрави заедно“;
  • искат да влязат във форма след раждане (трябва да са минали поне 3 месеца);
  • искат по-добри резултати в своята индивидуална тренировъчна програма.

Продължителност на курса: 4 седмици

Цена: 60 лева

   Освен тренировките „Нов участник“, цената включва и участие в часовете „Разтягане“ и „Боди балет“. Часовете от курса са обявени в седмичната програма и изискват предварително записване.

   * Възможно е за някои участници да е необходимо повече от един месец, преди да преминат към по-интензивни тренировки. Можеш да участваш в курса „Нов участник“ толкова пъти, колкото сметнеш за необходимо.

   * Ако се почувстваш готов(а) за по-интензивни тренировки преди края на курса, можеш да се включваш в тях и преди да изтекат четирите седмици.

   * Можем да работим допълнително върху храненето за чистене на мазнини. Свържи се с нас, ако се интересуваш от нашите хранителни препоръки.

   * Тренировките „Нов участник“ се провеждат от 17:30 ч. в понеделник, сряда и петък, както и от 9:00 ч. във вторник и четвъртък, като за успешното провеждане на курса е нужно да посещаваш поне 2 тренировки седмично. Ако времето за тренировки не те устройва, свържи се с нас, за да обсъдим алтернативи.

***

   Ако си готов(а) за първата крачка, отдели няколко минути и попълни въпросника по-долу. Той ще ни помогне да оценим твоето физическо състояние и цели, за да ти предложим най-подходящия модел на работа. Целта ни: да получиш максимума от усилията си.

*Попълването и изпращането на резултати от тази страница се извършва в съгласие с условията за ползване и политиката на конфиденциалност на сайта.

***

Информация за видовете тренировки, които предлагаме.

Информация за цените на абонаментите и услугите, които предлагаме.