цени

ЦЕНИ ЗА УЧАСТИЕ В ТРЕНИРОВКИТЕ

> Първоначално посещение: безплатно

– опитай една безплатна тренировка и прецени дали нашият метод ти допада;

> Абонамент за 4 седмици: 60 лв.

– важи за всички групови занимания, за период от 4 седмици след датата на издаването;

– може да бъде замразяван за срок между 1 седмица и 1 месец; повече подробности за замразяването на абонамент можеш да намериш тук;

дава право на участие в мероприятия с награди (предметни или под формата на отстъпка от абонаментната такса);

> Абонамент за 2 седмици: 40 лв.

– важи за всички групови занимания, за период от 2 седмици след датата на издаването;

> Абонамент за 1 седмица: 25 лв.

– важи за всички групови занимания, за период от 1 седмица след датата на издаването;

> Специален абонамент (вариант 1): 100 лв.

– включва абонамент за 4 седмици (или курс за нов участник), първоначално замерване и консултация относно храненето, 1 проследяващо замерване и обсъждане на прогреса (спестяваш 15 лв.) + бонус: статията „Насоки в храненето за успех“;

> Специален абонамент (вариант 2): 130 лв.

– включва абонамент за 4 седмици (или курс за нов участник), първоначално замерване и консултация относно храненето, 3 проследяващи замервания и обсъждане на прогреса (спестяваш 25 лв.) + бонус: статията „Насоки в храненето за успех“;

> Карта за 5 единични посещения: 40 лв.

важи за часовете „Йога“, „Зумба фитнес“ и“Боди балет“, за период от 2 месеца след датата на издаването;

– може да бъде замразяван за срок между 1 седмица и 1 месец; повече подробности за замразяването на абонамент можеш да намериш тук;

> Единично посещение на индивидуална тренировка в малка група: 12 лв.

важи за индивидуалните тренировки в малка група;

изисква предварителна уговорка;

> Персонална тренировка с Ася Райкова: 35 лв.

изисква предварителна уговорка;

> Сравнително замерване и заснемане: 20 лв.

включва заснемане „преди / след“ и замерване на обиколките на тялото, процента телесни мазнини и теглото;

> Индивидуална консултация с Ася Райкова: 35 лв.

продължителност: 45 минути;

***

ОПИСАНИЕ НА ТРЕНИРОВКИТЕ

   Метаболитните тренировки са високоинтензивни интервални тренировки за изгаряне на мазнини. Натоварваме цялото тяло и ускоряваме метаболизма. Упражненията са с тежестта на тялото – подходящи са за участници с добра физическа подготовка и опит в тренировките. За да се включиш в метаболитни тренировки е необходимо да си преминал(а) курса за нови участници.

   Тренировките за сила изграждат и поддържат добър мускулен тонус, ускоряват метаболизма и оформят тялото. Работим за сила, баланс и координация. Тези тренировки помагат да поддържаме отпимално тегло и здравословен процент телесни мазнини. Подходящи са за участници, преминали курса за нови участници или вработващи индивидуални тренировки в малка група.

   „Сила и кондиция“ са кондиционни тренировки на открито, които помагат да поддържаме тонус през лятото. Съчетаваме упражнения и естествени движения под формата на игри, съзтезания и предизвикателства. Тренировките се провеждат на северното игрище на градски стадион – Несебър. Подходящи са за участници, преминали курса за нови участници или вработващи индивидуални тренировки в малка група.

   „Съботно предизвикателство” представлява забавна тренировка в група, кръгова тренировка или съзтезание, с които да завършиш тренировъчната седмица. Този час ще натовари цялото тяло, ще ти помогне да запазиш активност през почивните дни и ще те зареди с настроение. За да се включиш в „Съботно предизвикателство“ е необходимо да си преминал(а) курса за нови участници.

   „Фитбол” се състои от упражнения с швейцарска топка. Развиваме баланс, сила, гъвкавост и стабилност; подобряваме стойката. Акцентираме върху зоните на корема, гърба и седалищните мускули. Тренировките са подходящи за всички участници.

   Часовете по бягане представляват нискоинтензивно бягане навън в група. Тренировките включват корективни упражнения, изграждане на чиста техника и съвети за безопасно, безболезнено и ефективно бягане. Подходящи са за участници, преминали курса за нови участници или вработващи индивидуални тренировки в малка група.

   Индивидуалните тренировки в малка група носят оптимални резултати чрез програма, съобразена със собствените ти цели и особености. Провеждат се в група от 3 до 5 участника, така че всеки да получи персонални насоки и внимание. Часовете води Ася Райкова.

   Индивидуалните тренировки предизвикват и мотивират по различен начин, а личният контакт с треньора означава пълна концентрация и мотивация за успех. Този подход има предимствата на персоналните тренировки, но на много по-достъпна цена. Часовете са подходящи за всички, без значение от нивото и опита. Те са алтернатива на курса за нови участници, за да се вработиш и подготвиш за останалите часове в програмата.

   Индивидуалните тренировки в малка група не са включени в месечния абонамент. Можеш да ги посещаваш когато прецениш, но е нужно да свържеш с нас преди първото си участие – за да се подготвим с индивидуалната ти програма. Малките групи позволяват повече гъвкавост в разписанието, така че, ако не намираш подходящо време или няма места, можем да обсъдим алтернативи.

   Часовете по йога с Невена Екимова са система от пози и техники за здраве и дълголетие. По време на тези практики се учим да управлявате дишането си, да се концентрираме, да балансираме и да се отпускаме. Подари си това време за разтягане и отмора, защото промяната се случва именно в моментите на почивка.

   Зумба е уникална смесица от фитнес и танц. Може да бъде толкова забавна и изпълнена с наслада, че човек да не усети как времето минава и над 500 калории изчезват от тялото. Междувременно, главоболието е изчезнало, проблемите са далеч, а на лицето блести голяма усмивка!