видове тренировки

ОПИСАНИЕ НА ТРЕНИРОВКИТЕ

   Метаболитните тренировки са високоинтензивни интервални тренировки за изгаряне на мазнини. Натоварваме цялото тяло и ускоряваме метаболизма. Упражненията са с тежестта на тялото – подходящи са за участници с добра физическа подготовка и опит в тренировките. За да се включиш в метаболитни тренировки е необходимо да си преминал(а) курса за нови участници.

   Тренировките за сила изграждат и поддържат добър мускулен тонус, ускоряват метаболизма и оформят тялото. Работим за сила, баланс и координация. Тези тренировки помагат да поддържаме отпимално тегло и здравословен процент телесни мазнини. Подходящи са за участници, преминали курса за нови участници или вработващи индивидуални тренировки в малка група.

   „Съботно предизвикателство” представлява забавна тренировка в група, кръгова тренировка или съзтезание, с които да завършиш тренировъчната седмица. Този час ще натовари цялото тяло, ще ти помогне да запазиш активност през почивните дни и ще те зареди с настроение. За да се включиш в „Съботно предизвикателство“ е необходимо да си преминал(а) курса за нови участници.

   „Фитбол” се състои от упражнения с швейцарска топка. Развиваме баланс, сила, гъвкавост и стабилност; подобряваме стойката. Акцентираме върху зоните на корема, гърба и седалищните мускули. За да се включиш в тренировките е необходимо да си преминал(а) курса за нови участници.

      Индивидуалните тренировки в малка група носят оптимални резултати чрез програма, съобразена със собствените ти цели и особености. Провеждат се в група от 3 до 5 участника, така че всеки да получи персонални насоки и внимание. Часовете води Ася Райкова.

   Индивидуалните тренировки предизвикват и мотивират по различен начин, а личният контакт с треньора означава пълна концентрация и мотивация за успех. Този подход има предимствата на персоналните тренировки, но на много по-достъпна цена. Часовете са подходящи за всички, без значение от нивото и опита. Те са алтернатива на курса за нови участници, за да се вработиш и подготвиш за останалите часове в програмата.

   Индивидуалните тренировки в малка група не са включени в месечния абонамент. Можеш да ги посещаваш когато прецениш, но е нужно да свържеш с нас преди първото си участие – за да се подготвим с индивидуалната ти програма. Малките групи позволяват повече гъвкавост в разписанието, така че, ако не намираш подходящо време или няма места, можем да обсъдим алтернативи.