Животът е скъпоценен. Живееш ли го така, както наистина си заслужава?

Това е въпрос, който си задавам в равносметката на всяка изминала година. В такива моменти е важно да погледнем назад, да отпразнуваме победите си, да осъзнаем израстването, да си извадим поуки и да набележим правилните цели за предстоящата година.

Изминалата година не беше като останалите.

2020 беше особено предизвикателна за всички – и тези предизвикателства донесоха важни уроци и мъдрост. Но съм убедена, че – наред с трудностите – са се случили и много хубави неща.

Ако не спрем сега и не си направим равносметка за всички уроци от миналата година, шансът да повторим грешките си е голям. Ако не оценим хубавите моменти, те ще останат неоценени и шансът да започнем новата година с неудовлетворение е голям.

Искам да те подкрепя да започнеш 2021 смела, уверена и вдъхновена. Това ще ти помогне и да постигнеш най-добрата форма в живота си!

Защо ли?

Защото ти си страхотна и присъствието ти в нашата общност и в света има значение. Сигурна съм, че през тази година са се случили много неща, които заслужават да им обърнеш внимание. Някои са лесни, други – трудни. Отдели време да уважиш онова, през което си преминала и което си постигнала. По този начин ще  започнеш 2021 смело и уверено, с мисълта да я направиш една от най-добрите години в живота си.

Включи се във вдъхновяващия уебинар “Изпрати 2020 силна и уверена”, в който ще направим тази равносметка заедно. 

По време на уебинара ще ти помогна да преоткриеш:

  • с какво се гордееш и какво те вдъхновява;
  • какво е най-важно за теб и защо;
  • кои са уроците от 2020 и как да не повтаряш грешките си;
  • от какво е най-важно да се освободиш и защо;
  • какво следва оттук нататък и как да подредиш бъдещето си.

Това не е всичко.  По време на уебинара ще направим няколко практики, които ще ти помогнат да се отпуснеш, да се насладиш на спомените си, да оцениш своя прогрес и да се подоготвиш за вдъхновяващо бъдеще, в което постигаш целите си с лекота.

Уебинарът ще се състои на 28. декември (понеделник) от 16:00 до 17:00 часа в платформата Зуум.

Цената на уебинара е 30 лв. Ако заявиш своето участие до 20:00 часа на 26. декември, ще го получиш на специална цена от 20 лв.

Но има и един начин да се включиш в него безплатно. Участвай в празнични календар във Фейсбук групата “Здрави заедно“. Изпълни поне една от задачите от календара, сподели с групата и ще спечелиш безплатно участие в уебинара.

Каквото и да си сгрешила през изминалата година, с каквото и да си се борила, никога не е късно за промяна. Ти си по-силна и по-способна, отколкото предполагаш!

Най-добрият начин да осъществиш своята промяна е чрез подкрепа и разбиране, каквито ще получиш от нашето общество.

За да се запишеш за уебинара и за подробности, отговори на този имейл или се включи в празничния календар на “Здрави заедно” за безплатен достъп.