Здравей и добре дошла в “Здрави заедно”!

Казвам се Ася и съм треньор на жени, които искат да постигнат силен корем, гъвкаво и издръжливо тяло чрез изграждане на навици. Но преди всичко, аз съм майка.

През повечето дни балансирам между онлайн тренировки, здравословно готвене, поддържане на дома, участие в курсове, време със семейството и движение на открито.

Разбирам добре предизвикателството да сме едновременно домакини, работещи жени и родители – особено при сегашните обстоятелства. В това претрупано ежедневие, да отделям време за себе си е особено важно за мен.

Когато раздвижа тялото си, прекарам време на открито и се заредя с качествена храна, аз съм по-добра майка, треньор, партньор и приятел.

Вярвам, че няма причина да отлагаме постигането на по-добра форма за по-добри времена – дори и когато сме работещи майки с безброй ангажименти.

Към мен се обръщат жени, които са объркани и изтощени в търсене на правилните хранене и движение за по-добра форма. Мисията ми е да помагам да я постигнат чрез естествени методи и по здравословен начин, както и да я поддържат успешно във времето.

Подкрепям тези жени в изграждането на активен начин на живот, чрез който да се чувстват уверени и енергични, да се харесват в дрехите си и да се гордеят с примера, който дават на своите деца. Помагам им да изградят съзнание и двигателна култура, чрез които да преобразят своето тяло и своя живот.


Няколко любопитни неща, които може би не знаеш за мен:

  • Родена съм на морето – в Несебър, но се чувствам най-добре в планината. Затова в момента живея със семейството си в Габрово.
  • У дома нямаме телевизор и не гледаме новини.
  • Обичам да танцувам, особено на латино-ритми като салса, регетон, бачата и кумбия. Висшето ми образование е бакалавър по хореография на вариететни танци и шоу-програми. Бях измежду първите Зумба-инструктури в България.
  • Харесвам всички храни, но най-обичам да похапвам плодове и зеленчуци направо от градината.
  • Денят ми започва около 5:30 – това е времето, когато се наслаждавам пълноценно на тишината и спокойствието.