Работи с мен

Чрез авторска 12-седмична програма помагам на съвременни заети жени да стегнат коремните мускули, да намалят подкожните мазнини и да изградят тяло, което харесват и в което се чувстват прекрасно.
Програмата е ефективна, защото съчетава навици за балансирано хранене и за естествено движение, кратки тренировки и изграждане на правилните мисловни нагласи. Именно тези нагласи са ключови за да поддържаш трайни резултати.

Системата, която ползвам, се базира на 20-годишния ми опит като треньор и на работата със стотици жени над 30-годишна възраст.

Благодарение на тази система ежедневно работим за постигане на отлична форма – дори когато нямаш време или ти липсва мотивация.

Програмата е различна, защото започва с трениране на дълбоките коремни мускули, дишането и стойката. Адресира проблеми, свързани с коремния пояс (като подуване, инконтиненция и др.), каквито имат повечето жени, особено ако са раждали. За 10-30 минути на ден жениет изграждат сила, гъвкавост, издръжливост и устойчиви реултати.

За разлика от другите програми, от участничките не се изисква да следват стриктен хранителен план – работим за баланс на храненето, така че да изградим основата за дълготрайно изчистване на мазнини. В този процес жените опознават своето тяло по-добре, разбират нуждите му и изграждат стабилни навици за грижа за себе си, така че да се радват на устойчиви резултати.

Запиши час за безплатна онлайн среща с мен. На тази среща ще обсъдим целите ти и стъпките, които можеш да направиш през следващите 90 дни, за да ги постигнеш.

В момента програмата езатворена за записване. Ако желаеш да направиш запитване за работа с мен, пиши ми на info@zdravizaedno.com