how to 1

   Поздравяваме те с първата крачка! Много хора обмислят как да се погрижат за себе си, но така и не стигат до действия. Време е за промяна – и ти вече правиш нещо конкретно, за да я осъществиш.

   Препоръчваме ти, ако не си тренирал(а) преди или са изгубил(а) форма, да започнеш с курса “Нов участник”.  Той ще те запознае с основните упражнения и начини на трениране в „Здрави заедно“. Ще се научиш да изпълняваш упражненията правилно и безопасно, за да имаш по-голяма полза от тренировките. Желателно е да започнеш с курса дори ако спортуваш активно, но тренираш за първи път с нас – в този случай ще преценим твоите физически възможности и ще те насочим според тях.

   Курсът “Нов участник” започва всеки месец. Следи нашия блог или страницата ни във Фейсбук за повече информация.

   Отдели няколко минути, за да попълниш въпросника по-долу. Той ще ни помогне да ти предложим най-подходящия модел на работа, така че да получиш максимума от усилията си. Ще се свържем с теб скоро след като изпратиш отговорите, за да обсъдим възможностите и стъпките към твоя успех.

   *Попълването и изпращането на резултати от тази страница се извършва в съгласие с условията за ползване и политиката на конфиденциалност на сайта.

***

Имаш допълнителни въпроси? Не се колебай да се свържеш с нас на 0882 080 992 или на info@zdravizaedno.com.