Жените в добра форма са наясно, че това как се чувстват в тялото си зависи от това как мислят за него. В повечето случаи промяната на тялото започва от промяна в мисловните нагласи. 

6-седмичният курс “Осъзнаване” има за цел да ти помогне да преосмислиш отношението и настройките си към процеса за постигане и поддържане на добра форма. В курса ще те провокирам да погледнеш по различен начин темите за постоянството, мотивацията, очакванията, самокритиката и загубата на вяра, че промяната е възможна.

Курсът се състои от 24 имейла, които ще получаваш в рамките на 6 седмици. Изпълнява се самостоятелно и не включва консултации или срещи.

Започни осъзнаването сега

Тази програма е за жените, които:

  • копнеят да се чувстват по-комфортно в тялото си и да се радват на повече баланс в живота;
  • мислят “Само да отслабна / да се стегна / да вляза в по-добра форма и ще бъда щастлива и спокойна.”;
  • искат да усещат увереност и решителност, но не могат да разберат какво не им достига;
  • искат да продължат да се стремят към по-добра форма, но без да се вманиачават в храненето, тренировките и теглото;
  • искат да се научат да живеят в добра форма завинаги, а не да прескачат от програма на програма и да се въвличат в краткосрочни решения, след които бързо губят постигнатото и страдат.

Тази програма не е за жените, които:

  • търсят хранителен или тренировъчен режим – тази програма се фокусира единствено и само върху начина на мислене;
  • постоянно търсят нещо ново и инетересно, но никога не го прилагат – тук няма да намериш поредния “хак”, с който да измамиш тялото за по-бързи резултати; програмата ще те стимулира да се свързваш по-дълбоко със себе си и с нуждите си чрез работа върху убежденията и нагласите;
  • имат за приоритет единствено постигането на идеално тяло – тази програма цели да подобриш начина на живот, като започнеш отвътре навън;
  • нямат време да работят върху себе си – в програмата ще е нужно да отделяш ежедневно около 10 минути за четене и размисли.

Как протича програмата

До 24 часа след заплащане на таксата ще получиш имейл с потвърждение за участие и първоначални инструкции.
 
Началото на програмата е 16.02.2024. Тогава ще получиш първия въвеждащ имейл. Очаквай материалите всеки понеделник, вторник, четвъртък и петък.
 
Ако имаш въпроси, коментари или нужда от съдействие преди да се запишеш за участие, пиши ми на info@zdravizaedno.com

 

Какво да очакваш до края на програмата

Тази програма е образователна. Целта е след 6 седмици да разбираш по-добре как мислите се отразяват върху мотивацията, постоянството и дисциплината. Ще придобиеш умения, с които да управляваш своите нагласи, така че поддържането на добра форма да се случва леко и приятно, без усещане за вина, угризения или отчаяние. Ще ти помогна да продължиш напред с повече сила, увереност и баланс.
 
Започни осъзнаването сега