fbpx

kika   Радостни сме да обявим, че Кирила Ангелова отново ни е на гости и през следващата седмица ще предлага опита и знанията си на желаещите качествен масаж. Освен познатата класическа техника с висококачествени био етерични масла, тази година можете да заявите и юмейхо масаж.

   Кирила е придобила техниката си във Франция, където учи натуропатия. Практикува от над пет години, като масажите й включват смески от органични масла, които приготвя.

   Можете да запазите час за масаж между 3. и 9. октомври на телефон +359 879 377 073. Адресът е ул. “Любен Каравелов” 36. Продължителността е около 60 минути за класически масаж и 90 минути за юмейхо. Цената за една процедура е 45 лв.

   Юмейхо терапията е холистичен метод за увеличаване на жизнените сили в организма. Работи се най-вече за нормализиране и наместване на тазобедрените кости и гръбначния стълб.

   Хълбочно-ставните размествания (изкълчванията) често водят до загуба на баланс на теглото върху краката. Това вреди както на гръбначния стълб, така и на останалите кости в тялото. Изкълчванията също така причиняват напрежение в мускулатурата и съединителната тъкан, смущават кръвообращението и по този начин водят до отслабване на защитните ни сили и различни заболявания. Юмейхо спомага да отстраним подобни смущения и да облекчим напрежението в ставите и мускулите.

One thought on “Класически и юмейхо масажи с Кирила

  1. Елиза says:

    Здравейте! Аз останах много доволна от юмейхо масажа на Кирила. Задължително ще повторя при първата възникнала възможност!

Comments are closed.