fbpx

През последните години се случиха значителни промени както в лични ми живот, така и в начина ми на мислене, в работата, в подхода към собственото ми тяло и телата на хората, с които работя.

Преди се интересувах предимно от горене на мазнини. Постоянно търсех начин да променям тялото си и да помагам на другите да го правят. Помогнах на много хора и изпитвам удовлетворение. Благодарение на този ценен опит разбрах, че:

  • не можеш вечно да манипулираш тялото си;
  • ако искаш едновременно да изглеждаш и да се чувстваш добре, по-важно е да се грижиш за него.

Научих се да приемам и обичам тялото си без значение как изглежда, да се храня добре и да се движа качествено, за да имам добра енергия, да усещам пълноценна и удовлетворена.

Тези, които ме познават, знаят, че за мен е важно да възпитавам чрез пример. Ето защо работата ми преминава на друго ниво. От тук нататък целта ми е да помагам на съвременните жени, които се чувстват объркани и разочаровани от постоянното спазване на режими, диети, пречиствания и изтощаващи тренировки. Работя върху нова програма, която ще помага на тези хора да се хранят умерено и да се доверяват на избора си, да се движат достатъчно, да тренират умно, да възстановят баланса в тялото си, да започнат да се чувстват добре в него и никога повече да не спазват диети и режими или да тренират само, за да горят калории.

Изработването на такава програма е отговорен процес и изисква своето време. На този етап съм предимно майка и след това творяща жена. Не мога да обещая кога ще съм готова със самата програма, но има неща, които съм готова да споделя с всички, на които им е писнало:

  • да отслабнат, за да си върнат теглото отново;
  • да се лутат и търсят кой е най-добрият начин за тях;
  • да се опитват да излезнат от капана на претренирването и постоянното следене на храна.

Следи моите публикации във Фейсбук, Инстаграм, Ютуб или се запиши за месечни бюлетин тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *