fbpx

В началото на януари, след празничните трапези, е нормално голяма част от нас да обмислят как да се разтоварят, да минат на диета или да потърсят някакъв режим.

Но знаеш ли, че има по-добър начин да осъществиш своята промяна от гладуването, лишенията или изтезанията над тялото?

Обновеното студио “Здрави заедно” – уникално пространство, създадено за да подкрепя жените над 35 в постигането и поддържането на добра форма и трайни резултати чрез изграждане на здравословни навици.

Без повече крайности или бързи решения!

Време е за устойчива промяна в начина на хранене, мислене и движение, изградени с разбиране към женското тяло, насоки от експерт с дългодишен опит и подкрепяща общност.

Защо да се присъединиш към студио “Здрави заедно”?

Без диети, режими или крайности. Освободи се от омагьосания кръг на ограниченията, лишенията и прекаляването. Изгради своята здравословна и устойчива връзка с храната и физическата активност.

Плавна и трайна промяна. Подходът ми се фокусира върху основите на устойчивата промяна, пригодена специално за жените над 35. Открий как малките, последователни навици могат да доведат до значителни, трайни резултати.

Семинари, водени от експерти. Първият ни семинар, „Основи на трайната промяна след 35“, започва само след няколко дни. Ще получиш важна информация, приложими стратегии и лично проследяване, за да започнеш своята трансформация по правилния начин.

Индивидуални насоки и подкрепа. Не е нужно да се справяш сама. Можеш да разчиташ на мен – Ася Райкова – твоя треньор с дългогодишен опит и експерт в изграждането на навици, както и на подкрепата на цялата общност от вдъхновяващи жени.

Как да започнеш?

Присъедини се към нас за семинара „Основа на устойчива промяна“ на 09.01.2024 г. Нека заедно преразгледаме начина, по който подхождаме към здравето и добрата форма през новата година.

За да участваш в семинара ти е необходим абонамент за студио “Здрави заедно”.

Включи се, ако се чувстваш готова да се ангажираш с по-здравословен и по-устойчив начин на живот.

Не пропускай възможността да направиш 2024 годината, в която поставяш като свои приоритет дългосрочните резултати и благосъстояние пред краткосрочните решения.

Нека изградим общност от подкрепящи жени, които си подпомагат една друга по пътя към по-здравословно и по-щастливо аз.

За успешна и удовлетворяваща година напред!

С най-добри пожелания:

Ася

Не си сигурна дали студиото е за теб? Опитай една безплатна седмица като се регистрираш тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *