Базовата програма е подходяща за жени, които са готови да започнат изграждането на сила, гъвкавост и издръжливост. Целта е да живеем с чудесна енергия и да намалим подкожните мазнини естествено и здравословно. Участничките в базовата програма трябва да са преминали през програмата “Силен корем” (или друга специализирана програма в “Здрави заедно”), както и да умеят да активират коремния пояс в дълбочина.

Тренировките в базовата програма развиват мобилност, сила и базова кондиция. Те надграждат програмата “Силен корем”. Участничките в базовата програма се чувстват по-гъвкави и по-издържливи, повишават метаболизма си, изгарят повече подкожни мазнини и настройват тялото си за чудесна кондиция в ежедневието.

Упражненията за корем в базовата програма са с по-висока степен на трудност от тези в “Силен корем”. Тренировките в базовата програма са с ниска и средна интензивност, с продължителност между 10 и 30 минути и се изпълняват между 4 и 6 пъти седмично. След тези кратки и зареждащи тренировки се чувстваме заредени с енергия, раздвижени и освежени. Тренировките са идеални за жените, които искат да изградят постоянство и активен начин на живот.

Продължителността на програмата е 8 седмици, но вяка жена може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо.

Ако предпочиташ да изпълняваш тренировките онлайн в реално време и под инструкциите и насоките на Ася, включи се в следващата група, която започва на 02.08.2021 г. и ще продължи до 26.09.2021 г.

Внимание: За да започнеш тази програма е необходимо да си преминала през програмата “Силен корем” или друга специализирана програма в “Здрави заедно”.

Не знаеш откъде да започнеш? Свържи се с мен чрез формата по-долу и сподели какъв опит имаш с тренировките и упражненията и каква е целта ти. С удоволствие ще ти съдействам да избереш най-подходящата програма за теб.