Базовата програма е подходяща за жени, които са готови да започнат изграждането на сила, гъвкавост и издръжливост. Целта е да живеем с чудесна енергия и да намалим подкожните мазнини естествено и здравословно. Участничките в базовата програма е добре да са преминали през програмата “Силен корем” и да умеят да активират коремния пояс в дълбочина.

Тренировките в базовата програма развиват мобилност, сила и базова кондиция. Участничките се чувстват по-гъвкави и по-издържливи, повишават метаболизма си, изгарят повече подкожни мазнини и настройват тялото си за чудесна кондиция в ежедневието, както и за бъдещи интензивни натоварвания.

Тренировките в базовата програма са с ниска и средна интензивност, с продължителност между 30 минути и се изпълняват между 4 и 6 пъти седмично. След тези кратки и зареждащи тренировки се чувстваме заредени с енергия, раздвижени и освежени. Тренировките са идеални за жените, които искат да изградят постоянство, активен начин на живот и да подобрят базовата си кондиция.

Продължителността на програмата е 12 седмици, но всяка жена може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо.

За да се включиш в програмата е необходимо да имаш активен абонамент. Подробности за абонаментните планове  в студио “Здрави заедно” ще намериш тук.

Не знаеш откъде да започнеш? Свържи се с мен на info@zdravizaedno.com, сподели какъв опит имаш с тренировките и упражненията и каква е целта ти. С удоволствие ще ти съдействам да избереш най-подходящата програма за теб.