fbpx

Базовата програма е подходяща за жени, които са готови да започнат изграждането на сила, гъвкавост и издръжливост. Целта е да живеем с чудесна енергия и да намалим подкожните мазнини естествено и здравословно. Участничките в базовата програма е добре да са преминали през програмата “Силен корем” и да умеят да активират коремния пояс в дълбочина.

Тренировките в базовата програма развиват мобилност, сила и базова кондиция. Участничките се чувстват по-гъвкави и по-издържливи, повишават метаболизма си, изгарят повече подкожни мазнини и настройват тялото си за чудесна кондиция в ежедневието, както и за бъдещи интензивни натоварвания.

Тренировките в базовата програма са с ниска и средна интензивност, с продължителност между 10 и 30 минути и се изпълняват между 4 и 6 пъти седмично. След тези кратки и зареждащи тренировки се чувстваме заредени с енергия, раздвижени и освежени. Тренировките са идеални за жените, които искат да изградят постоянство, активен начин на живот и да подобрят базовата си кондиция.

Продължителността на програмата е 12 седмици, но всяка жена може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо.

Ако предпочиташ да изпълняваш тренировките онлайн в реално време и под инструкциите и насоките на Ася, включи се в следващата група, която започва на 04.10.2021 г.

Информация за абонаментните планове ще откриеш на тази страница.

За да заявиш желание за участие, изпрати ми съобщение чрез формата по-долу.