fbpx

Тази програма е подходяща за жени, които не успяват да стегнат корема дори години след раждането, затрудняват се да намалят мазнините около талията или не знаят откъде да започнат при изграждането на активен начин на живот.

Тренировките са нискоинтензивни, с продължителност между 10 и 20 минути. Изпълняват се между 3 и 6 пъти в седмицата. Продължителността на програмата е 4 седмици, но всяка участничка може да я изпълнява в собствено темпо.

За да се включиш в програмата е необходимо да имаш активен абонамент. Подробности за абонаментните планове  в студио “Здрави заедно” ще намериш тук.

Искаш ли да започнеш веднага с програмата “Силен корем”? Изпрати ни съобщение с текст “Силен корем” чрез формата по-долу и ще се свържем с теб, за да обсъдим подробностите.

    Ако предпочиташ да изпълняваш тренировките онлайн в реално време и под инструкциите и насоките на Ася, включи се в следващата група, която започва на 03.10.2021 г. Изпрати ни съобщение с текст “Силен корем в група” чрез формата по-горе и ще ти напомним 2 седмции преди началото. 

    Внимание: За да започнеш тази програма и си раждала, необходимо е да са минали поне 6 месеца от естествено раждане или 1 година от раждане по оперативен път.